AAU logo

Master i IT, Organisation

IT-sikkerhedspraksis

Enkeltfaget giver dig indsigt i teorier og metoder vedrørende analyse og forståelse af it-sikkerhedspraksis i organisationer. Herunder særligt indsigt i teorier og metoder, der kan bruges til at kortlægge og analysere kompleksiteten i den vidt forgrenede adfærd, som påvirker og påvirkes af it-sikkerheden i organisationen.

Deltagelse i faget forudsætter, at du har deltaget i det forudgående enkeltfag på fagpakken.

Udbytte

Gennem enkeltfaget lærer du at samarbejde tværfagligt om at løse it-sikkerhedsmæssige problemstillinger. Du får indsigt i metoder til at kortlægge og analysere it-sikkerhedsadfærd i  en organisatorisk kontekst, og du får et sprog, så du kan tale med både fagfæller og ikke-specialister om it-sikkerhedsproblemstillinger og -løsninger.

Seminardatoer

Seminardatoer oplyses så hurtigt som muligt.

Øvrige udgifter

Udover kursusafgiften må påregnes udgifter til litteratur samt til forplejning og evt. transport og ophold under seminarer.

Alle enkeltfag på It-sikkerhed

Hvad er et enkeltfag/modul?

Hvis du ikke har lyst til eller mulighed for at tage en hel uddannelse på deltid, kan du i stedet følge et enkelt fag eller modul fra de eksisterende deltidsuddannelser og fra de almindelige fuldtidsuddannelser (via tompladsordningen).

Fakta

IT-sikkerhedspraksis, enkeltfag fra Master i IT, linjen Organisation, fagpakken IT-sikkerhed i organisationer

Varighed

  • 20. marts 2020 - 1. maj 2020

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 5

Pris

  • 7.000 kr.

Ansøgningsfrist

  • 1. december 2019

Forbehold for fejl, ændring samt aflysning.