Master i IT, Organisation

Indhold

"IT-forandringsagenten" tager udgangspunkt i de udfordringer, som IT-medarbejdere møder, når de skal iværksætte og implementere IT-forandringer, som er besluttet på ledelsesplan.

Organisationen er et arbejdsfællesskab, hvor mennesker spiller sammen med strukturer og teknologier, den er levende og bevægelig og følger ikke altid en lineær eller teknisk rationalitet. Forandringer skal med andre ord håndteres med sans for både den tekniske, den forretningsmæssige og den menneskelige side af organisationen. Derfor er der mange gevinster i at anskue forandringen på et organisatorisk niveau, et gruppeniveau og et individuelt niveau. 
 

Opbygningen af fagpakken

I fagpakkens to første enkeltfag tilegner du dig en række relevante teorier om og metoder til kompetent forandringshåndtering af den menneskelige faktor relateret til IT-projekter.

I det tredje enkelfag skal du anvende og udfordre teorierne i praksis i forhold til din egen rolle i projekter i egen organisation eller interesseområde for hermed at udvikle din egen tilgang som forandringsagent.