Master i IT, Interaktionsdesign og multimedier

Anvendt oplevelsesdesign - Enkeltfag

Faget er et praktisk-konstruktivt modul, der giver dig praktiske færdigheder i at designe oplevelsesorienterede systemer og konkrete erfaringer med interaktionsdesign og anvendt digital æstetik. Faget har endvidere fokus evaluering af brugeroplevelser og på problemstillinger i samspillet mellem test/evaluering og design.

Udbytte

Efter gennemførelse af faget vil du kunne tilrettelægge designprocesser ud fra en videnskabelig tilgang. Du vil være i stand til at træffe kvalificerede valg af metoder og teknologier til design af digitale oplevelsesprodukter, og du kan benytte disse metoder.

  • kunne tilrettelægge designprocesser gennem anvendelse af videnskabelig metode, herunder kunne træffe informerede og velbegrundede valg af metoder og teknologier til design af digitale oplevelsesprodukter samt kunne benytte disse metoder,
  • kunne tilrettelægge og organisere test- og evalueringsprocesser gennem anvendelse af videnskabelige metoder,
  • selvstændigt og systematisk kunne designe konkrete, digitale oplevelsesorienterede produkter, herunder have en praktisk, operativ forståelse af designet af oplevelsesorienterede systemer og for digital æstetik,
  • kunne kommunikere med både specialister og almenkyndige om faglige, teoretiske og praktiske problemstillinger i relation til design og test af digitale oplevelsesprodukter.

Seminardatoer

Udbydes næste gang i efteråret 2018 (datoer endnu ikke fastsat).

Øvrige udgifter

Udover kursusafgiften må påregnes udgifter til litteratur samt til forplejning og evt. transport og ophold under seminarer.

Hvad er et enkeltfag/modul?

Hvis du ikke har lyst til eller mulighed for at tage en hel uddannelse på deltid, kan du i stedet følge et enkelt fag eller modul fra de eksisterende deltidsuddannelser og fra de almindelige fuldtidsuddannelser (via tompladsordningen).

Fakta

Anvendt oplevelsesdesign, enkeltfag fra Master i IT, linjen Interaktionsdesign og Multimedier, fagpakken User Experience Design

Varighed

  • 23. november 2018 - 31. januar 2019. OBS: AFLYST

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 5

Pris

  • 6.000 kr.

Ansøgningsfrist

  • 1. juni 2018

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.