Testimonial for master i IKT og læring

Morten Philipps

"Jeg valgte at søge ind på MIL både for at udfordre min egen professionelle akademiske og praktiske tilgang til mit arbejde, samt for at opnå en højere formel uddannelse.

Igennem årene på masteren, har jeg ikke alene fået udviklet et akademisk blik og sprog, men også fået mærket pulsen på andres syn på “teknologiforståelse", som jeg selv er så fascineret af. Det jeg har lært, synes jeg at kunne bruge, til at hæve mig over mine egne erfaringer, og se tingene fra andre perspektiver, og dermed kunne argumentere bedre for den måde, som jeg synes tingene skal hænge sammen på.

Underviserne på uddannelsen har været gode til at engagere og inddrage os studerende i meningsfulde aktiviteter, hvilket har givet mig blod på tanden indenfor akademisk skrivning, det bruger jeg til at skrive artikler. Nu overvejer jeg også at søge en ph.d., der kunne undersøge, hvorledes flipped learning-baserede undervisningsforløb kan understøtte åben skole, som er et emne vi arbejder med på Københavns Professionshøjskole".

Morten arbejder ved Københavns Professionshøjskole.