AAU logo

vis

Velkommen til efteråret  2017 på master i ikt og læring

Velkommen til efteråret 2017 på master i ikt og læring

I efteråret 2017 udbyder MIL valgmoduler målrettet undervisning i uddannelsessystemet såvel som det private erhvervsliv.

Lagt online: 24.03.2017

Velkommen til efteråret 2017 på MIL

Foråret er på vej og vi går mod lysere tider. MIL er dog allerede i fuld gang med at planlægge indholdet af efteråret.

I efteråret kan du tilmelde dig:

I efteråret 2017 på MIL kører de 3 valgmoduler fra december til januar. Alle valgmoduler har et omfang på 5 ECTS point. Specifikke datoer for det enkelte modul vil fremgå af modulbeskrivelsen.

Vær opmærksom på at skulle dit modul ikke blive oprettet, så vil du altid blive tilbudt at følge et andet.
Læs mere...
 

MIL satser på erhvervslivet

Flere og flere mennesker samarbejder online, fordi de har kolleger/samarbejdspartnere, og en ledelse, som arbejder fra forskellige geografiske lokaliteter nogle gange i andre lande. Og den hurtige teknologiske udvikling betyder, at medarbejdere hele tiden må lære sig nyt. Læring er et grundvilkår i organisationen.  

Det kræver særlige kompetencer at få det fulde udbytte af disse vilkår, der ikke er nye, men som breder sig fra de store globale virksomheder til små og mellemstore organisationer – private som offentlige.

Hvis du genkender dette billede af din hverdag på arbejde, tilbyder Master i ikt og Læring (MIL) to valgmoduler, som giver dig kompetencer til at samarbejde og lede online ud fra en forståelse af kontinuerlige læreprocesser. De to fag er rettet mod IT-ledere, IT-projekt- og IT-konsulenter samt HR-chefer og HR-konsulenter, der arbejder på tværs af landegrænser eller bistår ledere, der har medarbejdere på andre lokaliteter, og derfor udfordres i samarbejdet online.


Yderligere information

Du kan læse mere om, hvordan du ansøger under modulernes beskrivelser. 
Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte MILs sekretariat på mil@hum.aau.dk eller tlf. 9940 9021. Med hensyn til spørgsmål om adgangskrav, så skriv til evu@aau.dk.