vis

Nyt lederpar for MIL

Lone Dirckinck-Holmfeld, AAU og Mette Wichmand, RUC overtager ledelsen af Master i IKT og Læring (MIL)

Lagt online: 17.06.2019

”Vi vil bruge dette lederskab til at skærpe MILs profil og etablere MIL som Danmarks innovationshub for ikt og læring sammen med MILs tidligere-, nuværende og kommende studerende, undervisere, Koordinationsgruppen, aftagerpanel og samarbejdspartnere samt de fem institutter, som står bag MIL”.

Det nye lederpar består af:

Lone Dirckinck-Holmfeld (lone@hum.aau.dk), professor, uddannelsesansvarlig og forkvinde for MILs Koordinationsgruppe.

Mette Wichmand (wichmand@ruc.dk), adjunkt, vice- uddannelsesansvarlig og næstforkvinde for MILs Koordinationsgruppe.

UDdannelsen

MIL arbejder forsknings- og praksisbaseret og har uddannet mere end 400 kandidater, som alle bidrager til en meningsfuld omstilling til den digitale fremtid.

Administrationen af MIL uddannelsen vil fremover være placeret på AAU i København og blive varetaget af Bjarke Madsbøll og Karin Jensen.

De fem institutter bag MIL er:

• Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet (AAU)
  • Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet (AAU)
  • Centre for Teaching Development and Digital Media, Aarhus Universitet (AU)
  • Department of Digitalization, Copenhagen Business School (CBS)
  • Department of Communication and Arts, Roskilde Universitet (RUC)

Hvis du vil vide mere og følge med i MILs udvikling og udbud, så kig forbi og følg os på et af vores sites: