vis

MIL på Danmarks Læringsfestival 2020

Danmarks største event for undervisning og læring

Lagt online: 10.02.2020

Danmarks Læringsfestival er en mulighed for at blive inspireret og opdateret som underviser, konsulent, studerende, pædagog og leder.

Gå ikke glip af MIL på Danmarks Læringsfestival d. 4.-5. marts 2020 i Bella Center, København S.

besøg os på stand nr. 178.

MIL oplæg på festivallen

Kom og hør 2 af MILs undervisere holde oplæg om "Det hybride læringsrum - didaktiske udfordringer".

Dato: Onsdag d. 4. marts 2020 kl. 14:15-15:00 i Lokale E.

Det digitale har muliggjort det hybride læringsrum, hvor fysiske grænser opløses. Oplægget sætter fokus på hybride rum og på, hvordan rummene både åbner for nye didaktiske muligheder og udfordringer.

Du får viden om, hvordan hybride læringsrum konstitueres, og hvad det betyder for undervisere og de lærendes roller og handlerum.

Karin Tweddell Levinsen er lektor i It og læring og tilknyttet ILD-lab (IT og LæringsDesign) ved Aalborg Universitet.

Karin Tweddell Levinsen har gennem årene stået for og deltaget i en række forsknings- og udviklingsprojekter i folkeskolen omhandlende it-didaktisk design med fokus på lærer og elever som didaktiske designere. Hun har skrevet flere artikler og bøger om emnet.

Birgitte Holm Sørensen er professor i It, læring og didaktik og er tilknyttet ILD-lab (IT og LæringsDesign) ved Aalborg Universitet.

Birgitte Holm Sørensen har været forskningsleder og leder af en række forsknings- og udviklingsprojekter i folkeskolen, hvor omdrejningspunktet har været it-didaktisk design med fokus på lærer og elever som didaktiske designere. Hun har skrevet flere artikler og bøger om emnet.