vis

MIL på Danmarks Læringsfestival 2019

Gå ikke glip af MIL på Danmarks Læringsfestival 13.-14. marts 2019 i Bella Center

Lagt online: 05.02.2019

Kom og besøg MIL på Danmarks Læringsfestival - du finder os på:

stand nr. 388

Master i IKT og Læring – Hvad ved vi nu?

14. marts kl. 13:15 er der oplæg ved master-dimittender fra IKT og Læring

Kom og hør seks færdiguddannede mastere i IKT og Læring fortælle om de vigtigste og væsentligste fund i deres afsluttende masteropgave.

Bliv blandt andet klogere på didaktikkens rolle for gymnasieelevers digitale dannelse, hvorfor lokale evalueringer b idrager mere til udvikling af undervisningen end centralt styrede evalueringer, hvorfor eleverne skal programmere i folkeskolen og meget andet.

• Anne Fonnesbech med projektet ”Making language students engage in every-day dialogue through an innovative ICT integrated design for learning?”
  • Anja Emilie Madsen med projektet “Hvorfor skal eleverne programmere i folkeskolen?”.
  • Sara Maria Brygger med projektet ”En stemme i digital lyrik. På vej mod multimodale perspektiver i faget dansk på stx”.
  • Line Palle Andersen med projektet ”Making quantitative evaluation data more useful to teachers”.
  • Anette Degn med projektet ”Rum for fælles refleksiv videnskabelse - en eksemplarisk udviklingsproces”
  • Henriette Hjelm Hansen med projektet ”Hop ombord i makerspace”.

Download flyer