AAU logo

vis

MIL master dimittender på EDU-LEARN konference sommer 2017

MIL master dimittender på EDU-LEARN konference sommer 2017

For andet år i træk deltager MIL master dimittender med deres MIL projektvejleder i EDU-Learn konferencen i Spanien. Læs deres paper og se klip fra konferencen her.

Lagt online: 06.08.2017

I sommers deltog tre MIL master dimittender fra henholdsvis 2016 og 2017 i EDU-LEARN konferencen i Spanien. MIL ønsker vores master dimittender tillykke med at få deres paper godkendt. 

På konferencen præsenterede Lis Lak Risager et paper "A method to engage teachers in co-development of e-learning practices", som tog  udgangspunkt i Lis' og Vidar Luth-Hanssens masterprojekt i 2016. Susanne Skavn og Lance Luscombe præsenterede et paper "The mobile school of litter and sustainability in Copenhagen - an explorative case study" baseret på deres masterprojekt i 2017.Vejleder for begge grupper og medforfatter på begge papers var Janni Nielsen, professor fra CBS og fast underviser på MIL.

Vi vil gerne takke Lance for at have lavet en stemningsvideo og for muligheden for at se Lances og Susannes oplæg og opleve, hvad det vil sige at deltage i konferencen med et paper og efterfølgende oplæg.
 

Her kan du se Lance og Susannes oplæg optaget i dogmestil.