AAU logo

vis

MIL introducerer i foråret 2017 et valgmodul særligt målrettet organisationer og erhverv

MIL introducerer i foråret 2017 et valgmodul særligt målrettet organisationer og erhverv

Flere og flere mennesker samarbejder online, fordi de har kolleger/samarbejdspartnere, og en ledelse, som arbejder fra forskellige geografiske lokaliteter nogle gange i andre lande. Det kræver særlige kompetencer at få det fulde udbytte af disse vilkår.

Lagt online: 20.10.2016

Flere og flere mennesker samarbejder online, fordi de har kolleger/samarbejdspartnere, og en ledelse, som arbejder fra forskellige geografiske lokaliteter nogle gange i andre lande. Og den hurtige teknologiske udvikling betyder, at medarbejdere hele tiden må lære sig nyt. Læring er et grundvilkår i organisationen.  

Det kræver særlige kompetencer at få det fulde udbytte af disse vilkår, der ikke er nye, men som breder sig fra de store globale virksomheder til små og mellemstore organisationer – private som offentlige.

Hvis du genkender dette billede af din hverdag på arbejde, tilbyder MIL et valgmodul, som giver dig kompetencer til at samarbejde og lede online ud fra en forståelse af kontinuerlige læreprocesser. Faget er rettet mod IT-ledere, IT-projekt og IT-konsulenter samt HR-chefer og HR-konsulenter, der arbejder på tværs af landegrænser eller bistår ledere, der har medarbejdere på andre lokaliteter, og derfor udfordres i samarbejdet online.

Fagmodulet begynder den 23. januar og slutter den 7. marts 2017. Introduktionsseminaret er planlagt til den 28. januar på MILs januar-seminar, som afholdes på Aalborg Universitet, Sydhavnen i København.

Modulet er akkrediteret, og vægter med 5 ECTS point svarende til 137½ arbejdstimer og koster koster 6.750 kr.

 

Se flyer til Online ledelse og samarbejde

Hvordan søger jeg?

Hvis du er ny studerende og ikke har gået på MIL før, skal du søge om optagelse via ansøgningsportalen (STADS-DANS), hvor du både finder en login-vejledning og en ansøgningsvejledning. Hvis du har gennemført moduler på MIL før, skal du genindskrives for at følge et nyt modul. Det sker ved at udfylde et genindskrivningsskema, og sende det til evu@aau.dk.