vis

Master dimittender 2019

MIL ønsker alle Master i ikt og læring stort tillykke

Lagt online: 24.06.2019

I torsdags blev 16 kloge, kreative, arbejdsomme og skønne mennesker Master i IKT og Læring. TILLYKKE.

To års intensive studier blev afsluttet med gode projekter om samspillet mellem læring og teknologier i alt fra gymnasiet til søværnet. De har kigget på teknologierne fra et elevperspektiv og fra et underviserperspektiv. De har beskæftiget sig med virtual reality og simulationsspil. Nogle af dem har været optaget af teknologiforståelse, blended learning, empowerment af undervisere og muligheder og udfordringer i at arbejde med data (learning analytics).

Glæd jer der ude! Disse gode mennesker mener og synes ikke bare noget om teknologier og læring - de ved. Og den viden der ikke findes endnu, den skaber de. De kan få teori og praksis til at spille sammen, deres metoder og tilgange skaber viden og udvikling og de kritisk konstruktive og innovative i deres tilgang til teknologier. De er med til at bygge den digitale verden, som vi også lever og er i.

Så kære arbejdsgivere - har du allerede en MIL'er ansat, så hold godt fast og giv dem plads til at udfolde alt det de kan. Har du ikke en MIL'er i din organisation, så skynd dig at headhunt en - eller sørg for at en af din medarbejdere tager en MIL.