vis

Konference om MOOCs – nye design for undervisning og uddannelse i november 2016

University College Sjælland inviterer i anledningen af udgivelsen af den første danske bog om MOOCs til bogkonference den 2. november 2016 på Ankerhus i Sorø.

Lagt online: 16.10.2016

I anledningen af udgivelsen af den første bog på dansk om MOOCs, Nye design for undervisning og uddannelse – MOOCs, afholder University College Sjælland bogkonference onsdag den 2. november 2016 på Ankerhus i Sorø.

På konferencen belyses og diskuteres nogle af de udfordringer og potentialer, der opstår, når undervisning foregår i en MOOC, og der ses nærmere på hvordan MOOCs placerer sig i forhold til det aktuelle uddannelsesbillede i Danmark.

Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig her.

Tilmeldingsfristen er mandag den 15. oktober og tilmelding sker efter først til mølle princippet, da der er begrænsede pladser.