AAU logo

vis

Invitation til ph.d. forsvar d. 26. januar med MIL dimittend Marianne Riis

Invitation til ph.d. forsvar d. 26. januar med MIL dimittend Marianne Riis

Invitation til Marianne Riis forsvar af sin ph.d. afhandling omhandlende Avatar-mediation and transformation of practice in a 3d virtual world - Meaning, identity, and learning.

Lagt online: 18.01.2017

MIL dimittend og nu ph.d. studerende Marianne Riis forsvarer sin ph.d. afhandling omhandlende Avatar-mediation and transformation of practice in a 3d virtual world - Meaning, identity, and learning torsdag eftermiddag d. 26. januar på AAUs campus i Sydhavnen, København.

Forsvaret finder sted før MILs januarseminar og starter kl. 15.30 på A.C. Meyers Vænge 15, Sydhavnen i Auditoriet (lokale B1-1.008) d. 26. januar-2017. Forsvaret med oplæg og opponentindlæg forventes afsluttet kl. 18.30.
NB: Hele ph.d. forsvaret foregår på engelsk.

Marianne Riis er til daglig ansat som lektor på professionshøjskolen Metropol, hvor hendes fokus er på undervisning, forskning og konsulentarbejde inden for det erhvervspædagogiske felt med særlig fokus på brug og betydning af it i undervisnings- og læreprocesser. Marianne Riis er desuden MIL dimittend og har fortsat fokus på ikt og læring.

Alle er velkomne til at deltage, når Marianne holder sit oplæg og forsvar af hendes ph.d., som bidrager med viden om virtuelle verdener i 3D miljøer samt viden om indflydelsen af avatar fænomenet på og konsekvenserne af 3D-remediation i forhold til undervisning og læring i online-undervisning.

Formålet med dette forskningsprojekt er at forstå og konceptualisere omdannelsen af ​​et bestemt fællesskab af pædagogisk praksis baseret på implementering af en virtuel verden i 3D-miljøet Second Life ™. Rammen for et eksisterende fællesskab/samfund er baseret på undervisningsforløb på et modul på master i ikt og læring. Projektet er baseret på to forskningsspørgsmål med fokus på deltagernes reaktioner på avatar fænomenet og udformningen af ​​modulet.

Læs mere om Marianne Riis, arrangementet o.l.

Alle MIL undervisere, studerende og tidligere studerende er velkommen til at deltage i foredraget.