Master i IKT og Læring (MIL)

Kernemodul 3: Ikt og læring i organisationer

Kernemodul 3: Ikt og læring i organisationer

Ikt og læring i organisationer omfatter arbejdet med ikt som redskab til videndeling og videnledelse i organisationer. Fokus er intra- og interorganisatoriske læreprocesser, ikt som samarbejdsværktøj, ikt i organisationskommunikation, ikt i livslang læring og erfaringsudveksling.

Formålet er, at de studerende - gennem diskussioner af modulets litteratur og udarbejdelse af modulopgaven - tilegner sig indsigt i og tager kritisk stilling til forskellige teoretiske forståelser af organisationer og læring i organisationer.
 

Praktisk om modulet

Undervisere: Lars Birch Andreasen (AAU), Mette Wichmand (RUC), Ditte Kolbæk (AAU) og Jørgen Lerche Nielsen (RUC).
Type: Kernemodul (5 ECTS point).

Seminardatoer og øvrige udgifter

Modulet starter d. 6. september og afsluttes d. 18. oktober 2021. I undervisningsperioden indgår et face-to-face introduktionsseminar, som afholdes d. 9.-11. september 2021 på Aalborg Universitetsbibliotek, Kroghstræde 1-3, 9220 Aalborg Ø.

NB: Udover face-to-face-seminaret vil det meste af undervisningen i forløbet foregå virtuelt.
 

Øvrige oplysninger

Ud over deltagerbetalingen skal du påregne udgifter til litteratur, transport og evt. overnatning.

Fakta

Ikt og læring i organisationer, kernemodul 3 fra Master i IKT og Læring

Varighed

  • September 2021 - oktober 2021

Sted

  • Aalborg samt online

ECTS

  • 5

Pris

  • 8.850 kr.

Ansøgningsfrist

  • 1. juni 2021

Forbehold for fejl, ændring samt aflysning.

Hvordan ansøger jeg?

Hvis du er ny studerende på MIL, skal du søge om optagelse via Ansøgningsportalen (STADS-DANS). Se også login- og ansøgningsvejledning.

Hvis du har gennemført moduler på MIL før, skal du genindskrives for at følge et nyt modul. Det sker ved at udfylde et genindskrivningsskema og sende det til efteruddannelse@aau.dk.

Hvis modulet ikke igangsættes på grund af for få ansøgninger, vil du blive tilbudt at følge et andet modul på uddannelsen.

Muligheder for enkeltfag

Enkeltfag er en mulighed for dig, der ikke nødvendigvis ønsker at afslutte en fuld deltidsuddannelse. Du kan se andre enkeltfagsmuligheder her.