Master of Business Administration

Praktisk og anvendelsesorienteret

Praktisk og anvendelsesorienteret

Anders Lund Hansen startede på Aalborg Universitets MBA uddannelse i 2016, da han søgte en lederuddannelse, som var både akademisk ambitiøs og praktisk anvendelsesorienteret.

Han udtalte efter sin dimission på uddannelsen i januar 2018 følgende: 

"For at fremme min karriere søgte jeg et studie, som var akademisk ambitiøst og samtidigt praktisk anvendelsesorienteret.

Jeg undersøgte markedet grundigt og fandt at Aalborg Universitets MBA-uddannelse tilbød netop det.

Jeg dimitterede, efter 2 år med masser af faglige udfordringer, i januar 2018. AAU´s MBA er heldigvis tilrettelagt sådan, at jeg har kunnet balancere mit arbejdsliv og privatliv samtidig med at jeg fik mig et relevant kompetenceløft.

Både jeg selv og min arbejdsplads har fået meget ud af mit forløb på MBA’en, hvor jeg løbende er blevet mere analytisk skarp og indsigtsfuld og derigennem fået et bedre fundament for at skabe positive resultater.

På studiet har jeg oplevet særdeles gode undervisere og dygtige medstuderende, og jeg har fået et bredt netværk som jeg kan trække på i mit ledervirke.

Jeg er blevet styrket som leder med AAU´s MBA, og jeg kan klart anbefale den til andre, som ligesom jeg har mod på at blive endnu bedre i deres virke."

Interviewet af FinansWatch

Anders lund Hansen har også udtalt sig til Finanswatch omkring sit MBA-forløb på Aalborg Universitet. Her fortæller han om sin motivation for at starte på uddannelsen, hvordan han fik det til at passe ind i en travl hverdag som afdelingsdirektør og hvordan hans studie påvirkede hans familieliv positivt.

Læs den fulde artikel ved FinansWatch nedenfor:

Personlig irritation hos Jyske Bank-chef blev til rekordsættende MBA - FinansWatch

 

Udforsk Anders’ karriere via LinkedIn, og se hvor han er i dag

 

MBA forside