Master of Business Administration

Henrik Mørkholt Sørensen, MBA og administrerende direktør for DESMI Pumping Technology A/S

Henrik Mørkholt Sørensen, MBA og administrerende direktør for DESMI Pumping Technology A/S

Henrik Mørkholt Sørensen er administrerende direktør for DESMI Pumping Technology A/S, som er en dansk pumpeleverandør med hovedsæde i Nørresundby. Virksomheden blev stiftet i 1834 i Aalborg af Henning Smith under navnet De Smithske. Det er selskabets mission at udvikle, fremstille, sælge og servicere pumper og pumpesystemer, miljøudstyr og løsninger, som er relateret til disse områder.

Henrik Mørkholt Sørensen er selv uddannet MBA fra Aalborg Universitet, og har selv sendt flere af sine ledere på uddannelsen. Han udtaler:

”En vigtig faktor for at sikre vores virksomheds fremtidige indtjening er kompetente medarbejdere.

MBA-uddannelsen på Aalborg Universitet er en oplagt mulighed for at klæde vores ledere bedst muligt på til fremtidens udfordringer.

Vi har derfor flere medarbejdere i DESMI, herunder undertegnede, som har taget MBA-uddannelsen. Vi oplever, at man allerede fra første undervisningsdag har fået nye og relevante kompetencer, som hurtigt konverteres til bedre resultater.

MBA på AAU har en god balance mellem teori og anvendelse som gør, at jeg klart kan anbefale den for nuværende og kommende ledere.”

Udforsk DESMI Pumping Technology A/S

Henrik blev i september 2014 interviewet af fagbladet Maskinmesteren omkring hans karrierer, herunder hans MBA-forløb. Du kan læse hans historie her:

Automekanikeren blev chef for 540 medarbejdere

Udforsk Henriks karriere via LinkedIn!

MBA Forside