Master of Business Administration

Claus Holstein, administrerende direktør, Aalborg Havn

Claus Holstein, administrerende direktør, Aalborg Havn

Claus Holstein er administrerende direktør for Aalborg Havn. Virksomheden har en historie, der strækker sig tilbage til 1476, og er i dag Danmarks største havnesystem med kapacitet til håndtering af 100.000 containere årligt. Ud over containere udskiber havnen blandt andet offshore-installationer og vindmøller, håndteret af alle former for materiel.

Claus Holstein har lige nu en leder på uddannelsen, og udtaler:

”Aalborg Havn har haft stor glæde af Aalborg Universitets MBA, da vi har en leder med uddannelsen. Vi oplevede, at hans forretningsforståelse blev udvidet allerede fra første seminar, og han kunne med det samme omsætte sin nye viden og kompetencer til gavn for havnens udvikling.

Aalborg Havn er en kompleks virksomhed, og det er derfor et must at have dygtige ledere med et højt kompetenceniveau, som formår at bevare overblikket og styringen over flere forretningsområder.

Her er en MBA et glimrende middel til at nå op på det kompetenceniveau. Jeg vil gerne anbefale uddannelsen til alle nuværende og kommende ledere, og jeg kan stå inde for, at MBA-uddannelsen på Aalborg Universitet giver den enkelte person et kompetenceløft, som er direkte værdiskabende for virksomheden.”

Udforsk Aalborg Havn

Udforsk Claus karriere via LinkedIn

MBA Forside