vis

Uddannelse betaler sig

Uddannelse betaler sig

Skoleleder for AAU Executive, Lars Krull, blev i januar 2018 interviewet af Nordjyske til en artikel omkring uddannelse. I interviewet uddyber Lars Krull hvorfor uddannelse betaler sig - og forklare videre hvordan uddannelse skaber værdi for både medarbejdere og virksomheder.

Lagt online: 07.01.2018

Skoleleder Lars Krull påpeger at virksomhedsledelserne, i det nordjyske, ikke er så højt uddannet som i andre dele af landet. Han opfordre derfor virksomhederne til at handle på det;

”Flere akademisk uddannede ledere er ekstremt vigtige for Nordjylland. Ledelsen i nordjyske virksomheder er ikke så højt uddannet som i andre dele af landet - det er bare en kendsgerning. Derfor er det vigtigt at opgradere vidensniveauet på de nordjyske virksomheder, således at de får endnu bedre forudsætninger for at udleve deres potentiale”

Som Lars påpeger videre i artiklen så vil en opgradering af den bestående medarbejderstabs kompetenceniveau skabe mere værdi for både medarbejder og virksomhed. Artiklen nævner både Aalborg Universitets HD og MBA uddannelse som mulige løsninger på det lavere uddannelsesniveau der præger de nordjyske virksomhedsledelser.

Klik her for at læse den fulde artikel!

MBA forside

HD forside