vis

MBA-eksamen vel overstået

MBA-eksamen vel overstået

Toni Lee Larsen, direktør i Vejle Musikteater, og Helle Thykjær, afdelingsdirektør i Sydbank Erhverv, har netop været til eksamen i deres MBA-afhandling. Deres afhandling omhandlede Helles virksomhed, Sydbank Erhverv.

Lagt online: 13.12.2017

Planlægning og balance i forhold til sit arbejdsliv var vigtige faktorer for Toni Lee Larsens valg af netop Aalborg Universitets MBA uddannelse:

For mit vedkommende var det noget med den rytme der er i uddannelsen. De tre dage lange seminarer man tager ud af kalenderen hver måned, hvor man tager til Aalborg og får sin læring. Man kan så passe sit arbejde fuldt ud som man plejer resten af måneden - det har passet rigtig godt ind i mit arbejdsliv.

Helle Thykjær undersøgte en række forskellige MBA uddannelser inden hun traf sit valg. For hende var det Aalborg Universitets læringsmodel, problembaseret læring (PBL), der gjorde udslaget i forhold til hendes valg;

Det jeg faldt for ved Aalborg Universitets MBA, og som blev understreget af dem jeg talte med om uddannelsen inden jeg træffede mit valg, var den ekstra kompleksitet man får på uddannelsen gennem den anvendelsesorienterede tilgang i undervisningen og gruppearbejdet med sine medstuderende. Og jeg må sige at det også er den kompleksitet jeg har oplevet gennem hele uddannelsen og lært rigtig meget af.

Både Toni og Helle har været tilfredse med uddannelsen; ”Nogle af de ting som Helle peger på har faktisk været en meget stor del af læringen, altså netop det der med at skulle arbejde sammen med nogle mennesker, som var meget anderledes og kom fra forskellige brancher. Jeg har lært rigtig meget af de af mine medstuderende som jeg har været i gruppe med, samtidigt med at jeg har lært rigtig meget af undervisningen. Jeg har helt klart været meget tilfreds med uddannelsen!” fortæller Toni, mens Helle supplere; ”Jeg syntes også det har været ekstra godt med de engagerede undervisere og de relevante opgaver vi er blevet præsenteret for gennem uddannelsen.

Helle og Toni har på MBA uddannelsens fjerde og sidste semester arbejdet intensivt med deres MBA-afhandling under kyndig vejledning af lektor Morten Munkgaard Møller fra Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet. MBA uddannelsen afsluttes med en mundtlig prøve, i Toni og Helles tilfælde en gruppeeksamen, med udgangspunkt i MBA-afhandlingen og et kort oplæg fra de studerende.  Til den afsluttende eksamen benyttes ekstern censur. Adspurgt hvorvidt de to havde en god oplevelse med deres afsluttende eksamen svare de samstemmende, og med store smil, ”Ja – det havde vi i den grad!

Til trods for en veloverstået eksamen varer det dog lidt inden Toni og Helle kan kalde sig MBA’ere. Denne titel får de først officielt til dimissionen den 19. januar 2018 på Comwell Hvide Hus, hvor de studerende iført de traditionelle MBA kåber og huer får deres eksamensbeviser og hvor der holdes taler af MBA uddannelsens studieleder Lars Krull m.fl. og der afsluttes med frokost i hotellets storeslåede sal ”Kilden”. 

UDFORSK Toni's karriere via linkedin VED AT KLIKKE HER!

UDFORSK Helle's karriere via linkedin VED AT KLIKKE HER!

MBA Forside