Kompetent hele livet

efteruddannelse med en master

En masteruddannelse er en deltidsuddannelse, som afsluttes på kandidatniveau. En masteruddannelse giver dig viden, færdigheder og kompetencer til at varetage højt kvalificerede funktioner i offentlige og private virksomheder. Uddannelsen er erhvervsrettet og kobler den nyeste forskningsbaserede viden med deltagernes kompetencer og erfaringer fra det daglige arbejde.

Læs mere om masteruddannelse

efteruddannelse med HD

HD-uddannelsen er en anerkendt og praksisnær deltidsuddannelse, som du kan gennemføre sideløbende med et fuldtidsjob. Uddannelsen er en erhvervsøkonomisk uddannelse på bachelorniveau, og den består af to selvstændige forløb, som hver tager to år.

Læs mere om HD-uddannelse

efteruddannelse med heltid på deltid

Begrebet ”Heltid på Deltid” dækker over uddannelser eller dele af uddannelser, som er tilrettelagt på deltid, men som også findes på Aalborg Universitet som fuldtidsstudie. ”Heltid på Deltid” forløbene er identiske med de tilsvarende fuldtidsforløb, men de strækker sig over længere tid, og undervisningen foregår på andre tidspunkter end på de tilsvarende fuldtidsforløb.

Læs mere om heltid på deltid

efteruddannelse med enkeltfag

Ønsker du løbende at kompetenceudvikle dig og styrke din faglige bredde eller dybde, men har svært ved at afsætte tid til en hel efteruddannelse i en travl hverdag med arbejds- og familieliv, så har du mulighed for at opkvalificere dig gennem vores enkeltfag og kurser.

Læs mere om enkeltfag og kurser