AAU logo

Psykologi på deltid

Seminar- og eksamensdatoer

Seminar- og eksamensdatoer

Modulet "Pædagogisk psykologi"

Grundet lavt antal ansøgere til det oprindelige udbud af modulet "Pædagogisk psykologi" er tilrettelæggelsen ændret, således at der nu alene afholdes ét heldagsseminar med eksamensrettet vejledning. Prisen for modulet er tilsvarende reduceret.

seminardatoer efterår 2019

  • Vejledningsseminar lørdag d. 28. september kl. 10-17

Seminaret afholdes på:

Aalborg Universitet
Krogstræde 3, lokale meddeles senere
9220 Aalborg Ø.

Mad er ikke inkluderet i prisen. Der kan købes/bestilles pizza i nærheden, alternativt kan man selv medbringe madpakke. Der vil være kaffe og te til rådighed.

Eksamensdatoer efterår 2019

  • 14-dages opgave i Pædagogisk psykologi: Mandag d. 11. november – mandag d. 25. november 2019
  • Re-eksamen: Mandag d. 6. januar – mandag d. 20. januar 2020
     

Øvrige udgifter

Ud over deltagerbetalingen skal du forvente udgifter på ca. 1500 kr. til køb af bøger samt evt. udgifter til rejse og overnatning.

Rammer og faciliteter

Seminarerne afholdes på:

Aalborg Universitetsbibliotek (AUB)
Langagervej 2 
9220 Aalborg Ø.

På universitetsbiblioteket (AUB) er der både gode undervisnings- og mødefaciliteter og forskellige studieområder, hvor du har mulighed for enten at fordybe dig individuelt i dit stofområde eller mødes til gruppearbejde, videndeling og netværksopbygning med dine medstuderende.

Når du er på biblioteket i den almindelige åbningstid, kan du gøre brug af alle bibliotekets faciliteter. Der er bl.a. arbejdspladser med PC'ere, hvor du har adgang til internet og bibliotekets elektroniske ydelser. De fleste PC'ere har desuden adgang til Officepakke og First Class/Moodle.

 

Undervisnings- og Mødelokaler på AUB

 

 

Øvrige udgifter

Udover deltagerbetalingen skal du forvente at bruge ca. 1500 kr. pr. modul til køb af bøger samt evt. udgifter til rejse og overnatning.