Professionsrettet musikanvendelse (Promusa)

Anne Sofie Borg: Musikken har fået en meget større plads i mit personlige liv og i mit arbejdsliv

 Anne Sofie Borg: Musikken har fået en meget større plads i mit personlige liv og i mit arbejdsliv

Promusa-studiet kræver nysgerrighed, engagement og hjerteblod.  Og hvor jeg elsker det!

Jeg har en baggrund i sprogstudier, kombineret med europæiske kulturstudier og har arbejdet med kommunikation og HR og undervisning. Jeg har dog hele tiden haft en dyb længsel efter at udtrykke mig selv mere kreativt – og bruge det arbejdsmæssigt.  Promusa er for mig den perfekte kombination, fordi  undervisningen taler til både hjerne, hjerte og krop, og der er masser af muligheder for at udtrykke sig og spille og danse og skabe. Og alle læreprocesserne varetages utrolig nænsomt og klogt og omsorgsfuldt af studiets dejlige undervisere.

Promusa-studiet har allerede sat i gang i en masse glædesfyldte ting i mit liv, og musikken har fået en meget større plads i mit personlige liv og i mit arbejdsliv. Improvisation er centralt for faget, og glæden herved har jeg allerede taget med mig, blandt andet i mine rytmiktimer med børn, som jo er små mestre i improvisation og fantasi.

Jeg drømmer om at tage overbygningen i musikterapi. Hvis det ikke er praktisk og økonomisk muligt, vil jeg nok kombinere min musikterapi-viden med min erfaring med yoga og dans og undervisning og lave aktiviteter med børn i daginstitutioner og ældre på plejehjem.