Kommunikative aspekter vedrørende Kaj Munks liv og værker

Dette efter- og videreuddannelsesforløb i "Kommunikative aspekter vedrørende Kaj Munks liv og værker" handler om, hvordan og hvad digital og analog mediering kan tilføje væsentlige diskussioner om samfundet og tilværelsen som helhed.

Efter- og videreuddannelsesforløbet om Kaj Munk består af 4 moduler (enkeltfag):

• Kaj Munks kommunikation (efterår 2018) - AFLYST

• Oplevelseskommunikation med særligt henblik på Kaj Munks Præstegård

• Digitalisering af Kaj Munks værker

• Filmatisering af Kaj Munks liv og virke samt af hans dramaer

Med udgangspunkt i den danske tænker Kaj Munk og mediering af hans tankegods, tager vi i disse studiemoduler fat på temaer vedrørende livssyn, kultur, politik og tro.

Modulerne sætter fokus på, hvordan og hvad digital og analog mediering kan tilføje væsentlige diskussioner om samfundet og tilværelsen som helhed.

Et enkeltmodul varer typisk ét semester (et halvt år), og projektmodulet varer to semestre.

Download brocure

4 moduler fra bacheloruddannelserne i Kommunikation og Digitale Medier

Varighed

• 1 - 2 semestre

• Aalborg og Vedersø

ECTS

• 5 - 15 ECTS

Ansøgningsfrist

• Modul med start i efteråret 2018: Udskudt til d. 1/8-18

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.

Hjælp til ansøgning

Vi anbefaler, at du opretter dig som selvoprettet bruger i Ansøgningsportalen (se evt. loginvejledningen s. 2, som du finder i den hvide ansøgningsboks "Søg optagelse" ovenfor).

Når du har oprettet dig som bruger i Ansøgningsportalen og skal i gang med at oprette selve ansøgningen, gør du følgende, når du står i fanebladet ”Opret ansøgning”:

• Institution: Aalborg Universitet
  • Uddannelsestype: Enkeltfag Hel på del fag/moduler
  • Klik på "Søg” knappen til højre (uden at udfylde andet).

Så får du vist en liste med de søgbare enkeltfag. Vælg det ønskede enkeltfag og færdiggør din ansøgning.