AAU logo
Infomøde om HDO i Viborg

Infomøde om HDO i Viborg

Vi afholder infomøde om HD 2. del i Organisation og ledelse (HDO) for alle interesserede. Hvis du ønsker at skabe mere værdi for dig selv og din virksomhed, så kom og høre nærmere om vores uddannelse som sikrer dig en fortsat robust karriereudvikling.

Tidspunkt

14.05.2020 kl. 17.00 - 19.00

Beskrivelse

Vi starter infomødet i BDO Lounge, Tingvej 7, 2. sal, 8800 Viborg. 

På mødet vil vi præsentere HD 2. del i Organisation og ledelse (HDO), og komme ind på styrkerne ved Aalborg Universitets HD uddannelse, herunder heldagsmodellen, fleksibel undervisning og problembaseret læring.

Heldagsmodellen

Du vil blandt andet få vores særlige model med heldagsundervisning, 1-2 hverdage per måned, forklaret. Denne model tager særligt hensyn til balancen mellem familie og arbejdsliv - ulig aften- og weekendundervisning.

Fleksibel undervisning

Vi har undervisning på HDO i Aalborg, Viborg og Rungsted. Det giver nogle fordele for dig som studerende, da du frit kan møde op til undervisning på den undervisningsdag, der passer dig bedst!

Problembaseret Læring

Du vil også blive præsenteret for det bærende pædagogiske princip på HD uddannelserne, som er det samme som for resten af Aalborg Universitet, nemlig Problembaseret Læring (PBL). For mange forstås Aalborg-modellen for problembaseret læring ”blot” som gruppearbejde – men René Nesgaard Nielsen vil forklare hvorfor den er meget mere end det!

Du vil til mødet have rig mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål du måtte have om HD.

Skal vi sende dig reminders omkring infomødet?

Vi glæder os til at se dig!

 

Til HD forsiden