Vil sikre virksomhedens konkurrencedygtighed

Camilla Hyldgaard Thomsen har selv taget både HD og MBA på Aalborg Universitet. Som kommerciel direktør i Keflico A/S er hun ikke i tvivl om værdien for virksomheden i at sikre sine medarbejdere muligheden for at få ny viden og kompetencer. Hun udtaler om HD:

Lagt online: 01.03.2017

Som kommerciel direktør i Keflico A/S er det mit ansvar at sikre, at vi har de rigtige erhvervsøkonomiske kompetencer i virksomheden sådan, at vi kan fastholde og øge den vækst, vi har opnået de seneste år. I den omskiftelige og foranderlige verden vi lever i, stilles der store krav til, at vore medarbejdere har den nyeste viden og samtidig er i stand til at omsætte denne viden til konkrete og holdbare løsninger for virksomheden. Dette kendetegner i høj grad dimittender fra Aalborg Universitets HD-uddannelse, som vi værdsætter og ofte benytter os af, når vi skal udvikle vores virksomhed.

En væsentlig fordel ved HD-uddannelsen er, at jeg kan klæde mine dygtige medarbejdere, som jeg allerede ved kan levere resultater, på med nye kompetencer. Kompetencer som gør dem endnu bedre til at sikre, at virksomheden fortsat er konkurrencedygtig og udvikler sig i takt med den nyeste erhvervsøkonomiske viden.