Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD)

Vidste du at vi også tilbyder HD i Storkøbenhavn?

Vidste du at vi også tilbyder HD i Storkøbenhavn?

Vi har gennem flere år tilbudt to af vores HD-retninger på Rungstedgaard lige nord for København. Rungstedgaard har en naturskøn placering tæt på strand, skov og kystbanen, og tilbyder rammer som er optimale for at sikrer de studerendes læring.

Lagt online: 29.05.2018

Hvis du vil blive endnu bedre til at skabe værdi for din virksomhed, selv i en travl hverdag, så er vores gennemprøvede model med undervisning 1-2 hverdage om måneden det rette valg for dig. Vores model sikrer, at du både har tid til dit familieliv og til at skabe resultater i dit job, mens du er i gang med at tilegne dig et markant og relevant kompetenceløft på vores HD-uddannelse.

 

Rungstedgaard

Rungstedgaard er ikke bare en smuk facade. Så snart du træder ind af døren får du den fantastiske stemning og atmosfære at føle, som Rungstedgaard har at byde på. Vi har udbudt HD-undervisning på Rungstedgård gennem flere år, og kan stå inde for at stedet er optimalt i forhold til at sikre vores studerendes læring.

Rungstedgaard ligger lige ved siden af Karen Blixen Museet, Rungstedhavn og Strandvejen. Der er under 1 km til Rungsted Kyst st., hvorfra der er en kort togtur på ca. 25 min. til Nørreport St.

Du kan læse nærmere om Rungstedgaard ved at klikke her!

 

Mød en underviser

Du kan her møde en af Aalborg Universitets mange velkvalificerede eksterne undervisere. 37-årige Shargiil Bashir er til dagligt underdirektør i Danske Bank. Du kan her høre om, hvorfor Shargiil elsker at undervise Aalborg Universitets HD-studerende på Rungstedgaard.

Læs hele artiklen her!

 

Hvad siger de studerende om vores HD undervisning i Storkøbenhavn?

Du kan her møde en række studerende fra hovedstadsområdet der har valgt at læse HD hos os, og finde ud af hvorfor de netop valgte Aalborg Universitet:

Thomas Almar Mortensen, 27 år, Rådgiver

Mathias Højrup Laursen, 29 år, Privatkunderådgiver

Charlotte Østergaard, 34 år, Privatkunderådgiver

Linda Posborg Petersen, 45 år, Compliance Specialist

Rasmus Frandsen, 38 år, Business Analyst

Line Errebo Hansen, 31 år, Privatkunderådgiver