Troede først jeg fik tid om et par år

Line Errebo Hansen, på 31 år, er uddannet finansøkonom og ejendomsmægler og går på HD 2. del i Finansiel Rådgivning. Hun arbejder til dagligt som privatkunderådgiver i Danske Bank på Østerbro, hvor hun også bor privat med sin familie. Line følger heldagsundervisningen 1-2 gange om måneden på Rungstedgaard i Storkøbenhavn, og fortæller her hvorfor hun valgte netop Aalborg Universitets HD-uddannelse:

Lagt online: 27.05.2018

”Gud kan man også det, kan jeg huske, at jeg glad udbrød, da jeg hørte om AAU Executive’s heldagsundervisningsmoduler i hovedstadsområdet, fortæller den 31-årige privatkunderådgiver hos Danske Bank på Østerbro, Line Errebo Hansen. Selv om hun længe havde drømt om at læse HD, så troede Line oprindeligt også, at det desværre måtte komme til at ligge flere år ude i fremtiden.

”Med et lille barn, en mere på vej samt kæreste med skæve arbejdstider kan jeg i disse år ikke overse at være væk flere undervisningsaftner om ugen oven i fuldtidsarbejdet i banken, fortæller finansøkonomen, der oprindeligt er uddannet ejendomsmægler.

Efter Line så er kommet i gang med HD-studiet efter Aalborg Universitets model, har hun samtidig opdaget, at hendes koncentration med denne undervisningsmodel er bedre, når hun på færre enkeltdage alene skal fokusere på undervisning og ikke også først på arbejde. Hun oplever samtidig nemmere at kunne planlægge forberedelse til undervisningen, selv om det selvfølgelig også kræver selvdisciplin, som hun siger.

”AAU Executive’s problemorienterede undervisningsform relaterer sig samtidig også bedre til min hverdag i banken og er heldigvis ikke så teoretisk. Det giver mening,” konstaterer hun og slutter:

”At undervisningen så kan foregå så lækkert et sted som Hotel og konferencecenter Rungstedgaard kun 30 minutter fra Københavns centrum er bare fedt med superfaciliteter og god mad. Slet ikke noget problem lige at køre herop med Kystbanen.”

Udforsk Lines karriere via LinkedIn ved at klikke her!