Møder ikke træt op efter arbejde

Thomas Almar Mortensen på 27 år går på HD 2. del i Finansiel Rådgivning. Til dagligt arbejder han i Danske Bank på Frederiksberg, og bor i Valby. Thomas følger heldagsundervisningen 1-2 gange om måneden på Rungstedgaard i Storkøbenhavn, og han fortæller her hvorfor han valgte netop Aalborg Universitets HD-uddannelse:

Lagt online: 22.05.2018

”I første omgang havde jeg valgt den traditionelle aftenholdsundervisning hos en anden HD-studieudbyder men blev så heldigvis opmærksom på AAU Executive’s heldagstilbud i hovedstadsområdet. Det synes jeg strukturmæssigt lød meget mere attraktivt.” Sådan fortæller Thomas Almar Mortensen, 27 år om sit HD-studie. Til daglig er han ansat i Danske Bank på Frederiksberg og arbejder med finansiel rådgivning. Oprindeligt er han akademiuddannet – og før da forsikringsuddannet. Privat bor han i Valby.

”At kunne koncentrere mig og holde fokus alene om undervisningen en hel dag lød selvfølgelig krævende – og man bør da heller ikke misse en undervisningsdag - men på samme tid også mindre stressende,” fortsætter Thomas. Han betegner AAU Executives heldagsundervisning på færre men altså hele undervisningsdage som langt mere overskueligt at deltage i, fremfor oftere først at skulle møde en ”almindelig” krævende arbejdsdag og så videre efter fyraften på aftenskolebænken yderligere et par timer.

”Med AAU-modellen er der ikke noget med at være nødt til at møde træt og mindre motiveret op efter arbejde,” konkluderer Thomas og fortæller at såvel modulopbygningen og undervisningsadressen Rungstedgaard, hotel og konferencecenter kun 30 minutter nord for Københavns centrum til fulde har levet op til hans forventning.

”Dejligt sted, hvor der sørges rigtig godt for os. Samtidig er her let transportmæssigt at komme til. Jeg er glad for, at jeg fik overbevist min arbejdsgiver, som i første omgang ikke var så positiv over for heldagsundervisningen som alternativ til den traditionelle aftenskolemodel. Men nu kan han også sagtens se fordelene. Nu har chefen så ikke en medarbejder, der en dag hver uge skal fokusere på flere ting og har svært ved at gøre det hele 100 procent”.

Udforsk Thomas karriere via LinkedIn ved at klikke her!