Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD)

Hvor udbydes HD?

På Aalborg Universitet tilbyder vi undervisning i Aalborg, Viborg, Aarhus og Storkøbenhavn.

Lagt online: 31.03.2020

HD1 og HD2 i Regnskab og økonomistyring i Aalborg.

HD2 i Finansiel rådgivning udbydes i Aalborg, Aarhus og Storkøbenhavn.

HD2 i Organisation og ledelse udbydes i Aalborg, Viborg og Storkøbenhavn.

HD2 i Finansiel rådgivning og HD2 i Organisation og ledelse udbydes fleksibel undervisning da der er undervisning i flere byer. Det betyder at har du ikke mulighed for at deltage i undervisningen en bestemt dag, så har du mulighed for at tilgå undervisningen et af de andre undervisningssteder.

Studerende fra hele landet vælger HD på Aalborg universitet

Da undervisning på Aalborg Universitets HD uddannelser foregår på hverdage, i tidsrummet 9.00-18.00, har vi studerende fra hele landet. Da man ikke skal bruge 2 aftener om ugen, eller dele af sin weekend, så finder mange at det er værd at køre efter undervisningen – selv de der har lidt langt. Alle vores undervisningssteder er desuden let tilgængelige fra motorvej og offentlig transport, ligesom der er god mulighed for parkering.

DU ER MÅSKE OGSÅ INTERESSERET I:

TIL HD-FORSIDEN