HD-studie kom til at fungere trods uforudsigelig arbejdsdag

Anders Mikkelsen, på 25 år, har netop gennemført HD 2. del i Organisation og Ledelse og er nu på vej til at blive supervisor for 9 nordjyske McDonalds-restauranter. Læs her om hans oplevelse med et skulle finde tid til uddannelse i en hektisk hverdag, og hvorfor valget faldt på AAU's HD.

Lagt online: 06.07.2018

”Hvordan motiverer man vores mange unge ansatte, og hvordan bliver jeg en bedre leder – det var to af de vigtigste årsager til, at jeg gik i gang med HD 2. del i Organisation og Ledelse. At jeg endte med at afslutte på AAU Executive skyldtes bl.a., at man undervejs begyndte at tilbyde undervisning i heldagsmoduler. Det har jeg bestemt ikke fortrudt,” fortæller 25-årige Anders Mikkelsen, fra Aabybro. Han er (fra 1. august) supervisor for ca. 700 ansatte, de fleste kun 15-25 år, i ni nordjyske McDonalds-restauranter.

Anders har netop bestået helt i top med gennemsnitskarakteren 10,5. Både fagligt og strukturmæssigt i forhold til sit øvrige arbejds- og privatliv kom Aalborg Universitets HD-studie bare til at fungere for Anders. Han er meget glad for sit krævende arbejde, hvor han fortæller, at der i øjeblikket sker mange spændende forandringer i den verdensomspændende burgerrestaurant-kæde, som flere undersøgelser har vist opfattes som en af Danmarks bedste arbejdspladser.

”Det er McDonalds bl.a., fordi vi netop har så stor fokus på mandskabspleje og udvikling af den enkelte medarbejder, hvilket mine erfaringer fra HD-studiet selvfølgelig også bidrager til,” forklarer han.

Anders fortæller, hvordan AAU Executive’s omlægning af HD-studiet væk fra den traditionelle aftenskolemodel og over til hele undervisningsdage glædede ham undervejs. Det gav meget mere mening i samspillet med sine lange, ofte uforudsigelige og krævende arbejdsdage, som Anders ofte oplevede ikke at kunne forlade i tide til at nå aftenskoleundervisningen. Det spillede ikke helt perfekt, hverken fysisk eller mentalt.

”Heldigvis ændrede Aalborg Universitet til en heldagsundervisningsmodel, hvor jeg siden har haft stor glæde af alene at kunne koncentrere mig om den inspirerende undervisning på færre men til gengæld hele undervisningsdage med fuldt fokus. Det har givet meget bedre udbytte af undervisningen. Jeg oplevede at være meget mere frisk og derfor få meget mere ud undervisningen, ”fortæller Anders, der samtidig glæder sig over bedre at have kunnet finde tid til også at passe sit golfspil i sin sparsomme fritid.

Udforsk Anders Mikkelsens karriere på LinkedIn

Læs nærmere om HD 2. del i Organisation og Ledelse her