HD skaber værdi for forretningen

Hans B. Vistisen er partner og statsautoriseret revisor hos EY i Aalborg. Han betragter HD uddannelserne på Aalborg Universitet som en professionel samarbejdspartner, der skaber værdi for deres forretning. Han udtaler om uddannelsen:

Lagt online: 01.03.2016

I en stor revisions- og rådgivningsvirksomhed som EY er vi afhængige af medarbejdere med et højt fagligt niveau, så vi til enhver tid kan møde kundernes behov og ønsker.

Vi har en vigtig opgave i at sikre, at de rette kompetencer er til stede på rette tid og sted, og her har vi igennem mange år betragtet HD-uddannelserne på Aalborg Universitet som en stabil og professionel samarbejdspartner.

HD-uddannelsen bibringer vores medarbejdere et teoretisk grundlag, der kan omsættes til glæde og gavn for virksomheden og vores kunder. Med andre ord skaber HD-uddannelsen værdi for vores forretning, og vi glæder os over også fremover at kunne sende vores ansatte på HD.