Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD)

HD sikrer de rette kompetencer

Alex Kristensen er partner og statsautoriseret revisor hos Redmark i Aalborg. Han oplever at HD uddannelserne på Aalborg Universitet er med til at øge hans medarbejderes kompetencer, så de har de rigtige forudsætninger for at yde den bedste rådgivning til deres kunder. Han udtaler om uddannelsen:

Lagt online: 06.04.2020

"Det er Redmarks ambition at markere sig som det firma, der yder den bedste rådgivning til kunderne.

Det er vigtigt, at vores medarbejdere har stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. For at sikre, at vi har de rette kompetencer, så vi kan levere topkvalificeret rådgivning, har vi gennem mange år sendt vores medarbejdere på HD på Aalborg Universitet.

HD-uddannelsen er med til at øge vores medarbejderes kompetencer, og det kan vi mærke allerede inden de har færdiggjort uddannelsen.

HD er klart værdiskabende for vores forretning, og vi ser frem til fortsat at sende medarbejdere på uddannelsen, så vores virksomhed kan levere tidssvarende revisions- og rådgivningsløsninger til gavn for vores kunder."

LÆS FLERE UDTALELSER
TIL HD-FORSIDEN