Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD)

Gratis efteruddannelse i foråret 2020

Vidste du at du gennem Finanskompetencepuljen gratis kan dygtiggøre dig yderligere inden for dit fag? Finanskompetencepuljen er relevant for dig der arbejder i den finansielle sektor, så gør dig selv og dine kollegaer en tjeneste ved at undersøge de muligheder den åbner op for.

Lagt online: 14.02.2020

I foråret 2020 har du mulighed for at tage Compliance og Projektledelse. Begge enkeltfag er på bachelorniveau.

Både Compliance og Projektledelse har de senere år været særligt populære for medarbejdere i den finansielle sektor, og vi udbyder dem derfor både i foråret og efteråret.

Du kan klikke dig videre til indholdsbeskrivelse, undervisningsdatoer m.m. herunder:

Compliance (5 ECTS)

Projektledelse (5 ECTS)

HVORDAN?

Det er simpelt og nemt at søge om støtte via Finanskompetencepuljen. Følg blot nedenstående trin:

• Gå ind på Finanskompetencepuljens hjemmeside for det enkeltfag eller kursus du ønsker at tage via listen ovenfor.
  • I bunden af siden trykker du på den blå knap "Søg støtte"
  • Udfyld det online ansøgningsskema du bliver ledt hen til.

Søg støtte til Compliance (5 ECTS)

Søg støtte til Projektledelse (5 ECTS)

Om Finanskompetencepuljen

Finanskompetencepuljens fornemmeste opgave at støtte medarbejdere og virksomheder i udviklingen af kompetencer. Sådan har det været siden 2014, hvor Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) i fællesskab etablerede puljen som led i overenskomstforhandlingerne, OK14.

I dag yder puljen støtte til en lang række enkeltfag og kurser relevant for den finansielle sektor.

Finanskompetencepuljen tilbyder at finansiere op til 15 ECTS årligt per person. Puljen er derfor en oplagt mulighed for løbende at få endnu flere kompetencer som medarbejder i den finansielle sektor.

merit på HD 2. del i Finansiel Rådgivning

Ovenstående enkeltfag fra HD 2. del,som er gennemført via Finanskompetencepuljen giver merit senere hen, hvis man ønsker at gennemfører en hel HD 2. del. Du har derfor mulighed for at tage næsten hele uddannelsen gratis hvis du tager enkeltfagene via puljen.

Du kan læse nærmere om HD 2. del i Finansiel Rådgivning her!

Har du spørgsmål til enkeltfagene, så er du altid velkomne til at kontakte os!