Finanskompetencepuljen – Gratis efteruddannelse for den finansielle sektor!

Vidste du at du gennem Finanskompetencepuljen gratis kan dygtiggøre dig yderligere inden for dit fag? Finanskompetencepuljen er relevant for dig der arbejder i den finansielle sektor, så gør dig selv og dine kollegaer en tjeneste ved at undersøge de muligheder den åbner op for.

Lagt online: 09.08.2014

Om Finanskompetencepuljen

Finanskompetencepuljens fornemmeste opgave at støtte medarbejdere og virksomheder i udviklingen af kompetencer. Sådan har det været siden 2014, hvor Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) i fællesskab etablerede puljen som led i overenskomstforhandlingerne, OK14.

I dag yder puljen støtte til en lang række enkeltfag og kurser relevant for den finansielle sektor.

Finanskompetencepuljen tilbyder at finansiere op til 15 ECTS årligt per person. Puljen er derfor en oplagt mulighed for løbende at få endnu flere kompetencer som medarbejder i den finansielle sektor.

Efteruddannelse på bachelorniveau

AAU Executive samarbejder med Finanskompetencepuljen, og udbyder en lang række relevante og tidssvarende enkeltfag og kurser som kan være relevant for dig eller en kollega.

De enkeltfag vi udbyder svarer til bachelorniveau. Du kan via listen nedenfor læse nærmere om hvert enkeltfag på Finanskompetencepuljens hjemmeside.

Enkeltfag:

Kurser:

Særligt Compliance (5 ECTS) og Projektledelse (5 ECTS) har de seneste år været populærere, hvorfor vi udbyder dem både i efteråret og foråret.

merit på HD 2. del i Finansiel Rådgivning

Ovenstående enkeltfag som er gennemført via Finanskompetencepuljen giver merit senere hen, hvis man ønsker at gennemfører hele HD 2. del i Finansiel Rådgivning. Du har derfor mulighed for at tage næsten hele uddannelsen gratis hvis du tager enkeltfagene via puljen.

Du kan læse nærmere om HD 2. del i Finansiel Rådgivning her!

Hvordan?

Det er simpelt og nemt at søge om støtte via Finanskompetencepuljen. Følg blot nedenstående trin:

• Gå ind på Finanskompetencepuljens hjemmeside for det enkeltfag eller kursus du ønsker at tage via listen ovenfor.
  • I bunden af siden trykker du på den blå knap "Søg støtte"
  • Udfyld det online ansøgningsskema du bliver ledt hen til.

Har du spørgsmål til enkeltfagene, så er du altid velkomne til at kontakte os!