Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD)

Enkeltfag på HD - fleksibel efteruddannelse 2021!

Enkeltfag på HD - fleksibel efteruddannelse 2021!

Hvis du ønsker at forny dine kompetencer og forøge din markedsværdi, men ikke har mulighed for at forpligtige dig til et helt uddannelsesforløb, så er enkeltfag på HD en oplagt mulighed for dig!

Lagt online: 24.03.2021

Vi udbyder alle uddannelsesmoduler på vores HD1 og HD2 som enkeltfag. Det betyder at du kan tage HD uddannelsen i dit helt eget tempo, eller alternativt udvælge enkeltfag som er særligt interessante og relevante for netop dig!

Du har mulighed for at danne dig et solidt grundlag at bygge på inden for det erhvervsøkonomiske område med enkeltfag fra vores HD1, eller du kan styrke dig selv som leder eller specialist på vores HD2 hvor du kan specialisere dig i forskellige retninger på bachelorniveau.

HD1 – Et erhvervsøkonomisk fundament

Enkeltfag fra HD1 giver dig mulighed for at styrke din erhvervsøkonomiske kunnen, og hjælper dig med at skabe et godt fundament til din videre karriere og kompetenceudvikling.

Dine muligheder er:

HD2 – Enkeltfag på bachelorniveau!

Du har også mulighed for at tage enkeltfag på bachelorniveau fra HD2. Det åbner op for at du kan vælge en lang række kompetenceløftende enkeltfag inden for Finansiel Rådgivning, Organisation og Ledelse samt Regnskab og Økonomistyring.

Dine muligheder er:

 

Finansiering af din efteruddannelse?

Der er forskellige måder at finansierer din efteruddannelse på - og der er også en række muligheder for at få støtte fra forskellige puljer og fonde (f.eks. Omstillingsfonden og Finanskompetencepuljen).

Du kan læse nærmere om dine muligheder her:

Finansierings- og støttemuligheder

 

Til HD forsiden