AAU logo

Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD)

Enkeltfag på HD - fleksibel efteruddannelse 2019!

Enkeltfag på HD - fleksibel efteruddannelse 2019!

Hvis du ønsker at forny dine kompetencer og forøge din markedsværdi, men ikke har mulighed for at forpligtige dig til et helt uddannelsesforløb, så er enkeltfag på HD en oplagt mulighed for dig!

Lagt online: 20.02.2019

Vi udbyder alle uddannelsesmoduler på vores HD 1. del og HD 2. del som enkeltfag. Det betyder at du kan tage HD uddannelsen i dit helt eget tempo, eller alternativt udvælge enkeltfag som er særligt interessante og relevante for netop dig!

Du har mulighed for at danne dig et solidt grundlag at bygge på inden for det erhvervsøkonomiske område med enkeltfag fra vores HD 1. del, eller du kan styrke dig selv som leder eller specialist på vores HD 2. del hvor du kan specialisere dig i forskellige retninger på bachelorniveau.

HD 1. del – Et erhvervsøkonomisk fundament

Enkeltfag fra HD 1. del giver dig mulighed for at styrke din erhvervsøkonomiske kunnen, og hjælper dig med at skabe et godt fundament til din videre karriere og kompetenceudvikling.

Dine muligheder er:

HD 2. del – Enkeltfag på bachelorniveau!

Du har også mulighed for at tage enkeltfag på bachelorniveau fra HD 2. del. Det åbner op for at du kan vælge en lang række kompetenceløftende enkeltfag inden for finansiel rådgivning, organisation og ledelse samt regnskab og økonomistyring.

Dine muligheder er:

Muligheder for støtte til din efteruddannelse

Forskellige fonde og puljer giver mulighed for støtte til videre- og efteruddannelse. De oplagte for HD som enkeltfag er Omstillingsfonden og Finanskompetencepuljen (nærmere beskrevet nedenfor). Mere generel information om økonomisk støtte kan du finde ved at klikke her

Omstillingsfonden – op til 10.000,- i støtte

Du kan søge om tilskud til HD 2. del, og enkeltfag fra uddannelsen, på op til 10.000 kr. årligt. Du skal søge hurtigst muligt, da midlerne uddeles efter først til mølle-princippet.

s nærmere om denne mulighed her!

Finanskompetencepuljen

Hvis du arbejder i den finansielle sektor kan du søge om støtte fra Finanskompetencepuljen, som tilbyder at finansiere op til 15 ECTS per person årligt.

Læs nærmere om denne mulighed her!