Absolut den lille omvej værd

Mathias Højrup Laursen på 29 år er uddannet finansøkonom og går på HD 2. del i Finansiel Rådgivning. Han arbejder til dagligt som privatkunderådgiver i Danske Bank på Frederiksberg, hvor han også bor privat. Mathias følger heldagsundervisningen 1-2 gange om måneden på Rungstedgaard i Storkøbenhavn, og han fortæller her hvorfor han valgte netop Aalborg Universitets HD-uddannelse:

Lagt online: 23.05.2018

Mathias’ chef ville i første omgang gerne, at han valgte en anden HD-studieudbyder med undervisning i traditionelle aftenskole- og weekendmoduler. Det, mente chefen, kostede mindst arbejdstid for banken, forklarer den 29-årige privatkunderådgiver og finansøkonom Mathias Højrup Laursen fra Danske Banks afdeling på Frederiksberg og fortsætter:

”Men jeg har min familie i Jylland og vil helst have fri og kunne rejse derover i weekenderne, så jeg fik heldigvis hurtig min chef overtalt til AAU Executive’s heldagsmodel under Aalborg Universitet i hovedstadsområdet. Og nu er han vist lige så tilfreds som jeg”.

”Med færre undervisningsdage kan jeg koncentrere mig helt og fuldt om HD-studiet, og det fornemmer jeg, giver det bedste resultat,” tilføjer finansøkonomen.

Mathias vedgår, at når man som ham både bor og arbejder på Frederiksberg, så er Hotel og konferencecenter Rungstedgaard, hvor AAU Executive’s undervisning foregår i hans tilfælde, selvfølgelig en omvej, trods placeringen kun 30 minutter fra Københavns centrum.

”Til gengæld er forplejningen, faciliteterne og omgivelserne excellente her. Det opvejer til fulde,” siger han.

”Og så er jeg særligt glad for, at Aalborg Universitet ift. til sin undervisning i hovedstadsområdet har valgt en mere praktisk, problemorienteret og virkelighedsnær tilgang i undervisningen end andre HD-studieudbydere. Ikke så meget regneark og lommeregner. I stedet arbejder vi med eksempler fra den virkelige verden, og arbejdsopgaver der ligner min hverdag på arbejde. Det skaber stor og meningsfuld genkendelighed,” konkluderer Mathias.

Udforsk Mathias karriere via LinkedIn ved at klikke her!