AAU logo

Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD)

Målgruppe

HD 2. del i Regnskab og Økonomistyring læses på deltid og er en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse på bachelorniveau. Uddannelsen er således også for dig, der allerede er i job.

Med en HD 2. del i Regnskab og Økonomistyring fra Aalborg Universitet får du en uddannelse, der er tilpasset samfundets udvikling og erhvervslivets efterspørgsel efter veluddannede medarbejdere. HD-uddannelsen er:

  • En efteruddannelse for dig som har praktisk erfaring, men har behov for et bredere vidensgrundlag til at løse dine arbejdsopgaver.
  • En videreuddannelse for dig, som i forvejen har en uddannelse, men som ønsker at udvikle nye kompetencer - fx i forbindelse med et karriereskift eller videreudvikling af kompetencer i nuværende stilling.
  • Et uddannelsestilbud, hvor du kan få dækket skiftende kompetencebehov gennem hele din karriere.

HD-studiet i Regnskab & Økonomistyring er for dig, der ønsker at tilegne dig faglige forudsætninger inden for økonomifunktionen i eksempelvis handels-, industri- og servicevirksomheder.

Udbytte

Med en HD fra Aalborg Universitet får du en uddannelse, der er tilpasset samfundets udvikling og erhvervslivets efterspørgsel efter veluddannede medarbejdere.

HD ER

  • En efteruddannelse for dig, som har praktisk erfaring, men har behov for et bredere vidensgrundlag til at løse dine arbejdsopgaver.
  • En videreuddannelse for dig, som i forvejen har en uddannelse, men som ønsker at udvikle nye kompetencer.
  • Et uddannelsestilbud, hvor du kan få dækket skiftende kompetencebehov gennem hele din karriere.
  • En samlet uddannelse, der er opbygget som to selvstændige forløb – HD 1. del og en HD 2. del. Hver del tager normalt to år på deltid. HD 1. del er et erhvervsøkonomisk grundstudium, som giver adgang til alle HD 2. dels-specialerne.