AAU logo

Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD)

Målgruppe

HD 2. del i Organisation og Ledelse læses på deltid og er en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse på bachelorniveau. Uddannelsen er således også for dig, der allerede er i job.

Med en HD 2. del i Organisation og Ledelse fra Aalborg Universitet får du en uddannelse, der er tilpasset samfundets udvikling og erhvervslivets efterspørgsel efter veluddannede medarbejdere. HD-uddannelsen er:

  • En efteruddannelse for dig som har praktisk erfaring, men har behov for et bredere vidensgrundlag til at løse dine arbejdsopgaver.
  • En videreuddannelse for dig, som i forvejen har en uddannelse, men som ønsker at udvikle nye kompetencer - fx i forbindelse med et karriereskift eller videreudvikling af kompetencer i nuværende stilling.
  • Et uddannelsestilbud, hvor du kan få dækket skiftende kompetencebehov gennem hele din karriere.

HD i Organisation og Ledelse henvender sig til en bred målgruppe. Den typiske HDO-studerende er erhvervsaktiv og ønsker at supplere sin faglige viden med viden om organisation og ledelse.

Udbytte

Med en HD fra Aalborg Universitet får du en uddannelse, der er tilpasset samfundets udvikling og erhvervslivets efterspørgsel efter veluddannede medarbejdere.

HD ER

  • En efteruddannelse for dig, som har praktisk erfaring, men har behov for et bredere vidensgrundlag til at løse dine arbejdsopgaver.
  • En videreuddannelse for dig, som i forvejen har en uddannelse, men som ønsker at udvikle nye kompetencer.
  • Et uddannelsestilbud, hvor du kan få dækket skiftende kompetencebehov gennem hele din karriere.
  • En samlet uddannelse, der er opbygget som to selvstændige forløb – HD 1. del og en HD 2. del. Hver del tager normalt to år på deltid. HD 1. del er et erhvervsøkonomisk grundstudium, som giver adgang til alle HD 2. dels-specialerne.