AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde
Rasmus Frostholm, studerer geografi og biologi - og underviser i gymnasiet

Rasmus Frostholm, studerer geografi og biologi - og underviser i gymnasiet

"Tofagsuddannelsen i geografi og biologi er ideel for mig, da jeg specielt interesserer mig for den praktiske del af naturvidenskaben."

Lagt online: 12.01.2017

"Jeg havde i lang tid gået rundt med drømmen om at blive underviser, så da jeg som nyudsprunget student begyndte på geografiuddannelsen ved Aalborg Universitet, var det lige fra starten med det formål at tilføje endnu et fag og få en tofagsuddannelse. Geografi skulle være mit hovedfag, men jeg vaklede imellem en række andre fag som mit tilvalgsfag.

Da jeg nåede 5. semester, hvor tilvalgsfaget påbegyndes, valgte jeg at følge min interesse inden for naturvidenskaben og valgte biologi. Tofagsuddannelsen i geografi og biologi er ideel for mig, da jeg specielt interesserer mig for den praktiske del af naturvidenskaben. Jeg har gennem projekter på uddannelserne været med til at lave miløjvurdering af en højmose, indfanget mus til undersøgelse af habitatområde og foretaget toksikologiske undersøgelser af regnbueørreder.

Ved siden af mine studier på Aalborg Universitet underviser jeg på deltid ved et nordjysk gymnasium. Denne mulighed blev til, da studerende med naturvidenskabelige fag er meget eftertragtede hos gymnasierne. Gennem dette arbejde er jeg kun blevet yderligere bekræftet i mit valg af uddannelse".