Forskning
Samarbejde

Spansk, Sprog og Internationale Studier

Job & karriere

Job & karriere

Internationale karrieremuligheder med udgangspunkt i stærke spanskkompetencer

Inden for informationsarbejde, markedsføring, bistandsarbejde, turisme, kulturformidling og personaleuddannelse er kombinationen af kompetencer inden for sprog, kommunikation, kultur, erhvervs- og samfundsforhold efterspurgt. Stærke kompetencer inden for spansk sprog er et godt udgangspunkt for en international karriere.

Din samlede professionelle profil afhænger af, hvilken kandidatoverbygning du vælger. En bachelor i Sprog og internationale studier, spansk giver adgang til en række forskellige kandidatuddannelser, hvor man har mulighed for at specialisere sig inden for et bestemt område.

Arbejdsformen på Aalborg Universitet er projekt- og gruppeorienteret. Det gør dig attraktiv på arbejdsmarkedet, da du allerede i løbet af din uddannelse opnår kompetencer inden for teamarbejde, og da du bliver hurtig til at sætte dig ind i og arbejde med problemstillinger. De fleste læser både en bachelor- og kandidatuddannelse, men det er også muligt kun at tage en bacheloruddannelse og søge arbejde herefter. Dine karrieremuligheder vil dog være større, hvis du også læser en kandidatuddannelse.

En bacheloruddannelse i Sprog og internationale studier, spansk og en efterfølgende kandidatuddannelse åbner adgang for karrierer i eksempelvis:

  • Internationale NGOer (humanitære, politiske etc.)
  • Internationale politiske organisationer
  • Private virksomheder (fx inden for kommunikation, policy-arbejde eller konsulentarbejde)

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere giver sparring på din karriere. Mens du studerer på AAU, kan du deltage i karriere- og jobrelaterede arrangementer og booke karrierevejledningssamtaler til en snak om fx:

  • Ansøgning og cv
  • Praktik- og studiejobsøgning
  • Kompetencer – både de faglige og de mere personlige
  • Gode værktøjer til at finde rundt i dine karrieretanker
  • At få hul på jobsøgningen, inden du bliver færdiguddannet

 

LÆS MERE OM AAU Karriere her