AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Spansk, Sprog og Internationale Studier

Job & karriere

Informationsarbejde, markedsføring, bistandsarbejde, turisme, kulturformidling og personaleuddannelse er blot nogle af de felter, hvor kombinationen af kompetencer inden for sprog, kommunikation, kultur, erhvervs- og samfundsforhold er efterspurgt.

Din uddannelsesprofil varierer afhængigt af, hvilken kandidatoverbygning du vælger. En bachelor i Spansk og Internationale Studier giver adgang til en række forskellige kandidatuddannelser, hvor man har mulighed for at specialisere sig inden for et bestemt område.

Arbejdsformen på Aalborg Universitet er projekt- og gruppeorienteret. Det gør dig attraktiv på arbejdsmarkedet, da du allerede i løbet af din uddannelse opnår kompetencer inden for teamarbejde, og da du bliver hurtig til at sætte dig ind i og arbejde med problemstillinger. De fleste læser både en bachelor- og kandidatuddannelse, men det er også muligt kun at tage en bacheloruddannelse og søge arbejde herefter. Dine karrieremuligheder vil dog være større, hvis du også læser en kandidatuddannelse.

Tidligere SIS-studerende har efter afsluttet bacheloruddannelse bygget en kandidatuddannelse ovenpå og herefter fået arbejde som blandt andet spansk tolk eller oversætter, konsulent (udvikling, migration, international organisation, HR, kommune), underviser, medarbejder i firma (fx eksportvirksomhed) og uddannelseskoordinator.

 

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere kan vejlede dig om karrieremuligheder og erhvervskontakt under studiet. Få bl.a. vejledning om:

  • Ansøgning og CV
  • Praktik og studiejob
  • Dine personlige kompetencer
  • Arbejdsmarkedet og brancher
  • A-kasser og fagforeninger
     

LÆS MERE OM PÅ AAU Karriere's HJEMMESIDE