Forskning
Samarbejde

Sprog og Internationale studier, Spansk, Bachelor

Sprog og Internationale Studier, Spansk

Sprog og Internationale Studier, Spansk

Et internationalt orienteret spanskstudium

Hvis du er interesseret i det spanske sprog og kulturelle forhold i den spansksprogede verden, er bacheloruddannelsen i Sprog og Internationale Studier, Spansk (SIS Spansk) måske den uddannelse, du søger. SIS Spansk adskiller sig fra andre spanskuddannelser ved at lægge vægt på kultur- og samfundsforhold samt den internationale dimension, dvs. den spansksprogede verdens relationer til andre lande og regioner.  

Den internationale dimension af uddannelsen gør, at der fokuseres på politiske, sociale, kulturelle og økonomiske forhold mellem nationer, organisationer og virksomheder. For at kunne arbejde professionelt inden for disse relationer beskæftiger du dig med international og interkulturel kommunikation som en del af SIS Spansk. Uddannelsen sigter med sin opbygning og sit indhold på et bredere jobmarked end de traditionelle spanskuddannelser.

Under hele uddannelsen får du gode muligheder for at dyrke dine særlige interesseområder og derved også for at skærpe din kvalifikationsprofil med henblik på at kvalificere dig til dit ønskejob. Det kunne fx være som projektmedarbejder i en hjælpeorganisation eller som marketingmedarbejder med speciale i det spanske eller latinamerikanske marked

LÆS MERE OM UDDANNELSENS FAGLIGE INDHOLD HER

 

MØD IDA, DER gerne vil udvikle sine sproglige kompetencer

Se med på videoen, hvor Ida fortæller om Sprog og Internationale Studier, Spansk på AAU.  


Du får viden om

  • Historie, kultur og samfundsforhold I Spanien og Latinamerika
  • Spansk sprog og kommunikation
  • International politik og samfundsanalyse
  • Globalisering og internationale forhold

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Se relaterede uddannelser inden for

Mød AAU
Se hvor du kan møde AAU og lære mere om bacheloruddannelserne på AAU.

Mød AAU