AAU logo

Robotics

Praktik- og udlandsophold

Praktik- og udlandsophold

Praktik- og udlandsophold er som udgangspunkt ikke en del af bacheloruddannelsen i Robotics på Aalborg Universitet, men på de kandidatuddannelser, som Robotics giver adgang til, er der rig mulighed for at komme ud og opleve verden et semester; enten som praktikant i en virksomhed eller som studerende ved et udenlandsk universitet.

Erfaringer fra udlandet er med til at give job

Hvis du vælger at tage på udlandsophold som en del af din uddannelse til civilingeniør, får du en stor fordel, når du skal søge job. Erhvervslivet efterlyser folk med internationale erfaringer særligt på ingeniørområdet, og derfor sætter AAU fokus på netop udlandsophold. Vi vil gerne være med til at give dig den bedst mulige ballast, når du skal søge job som færdiguddannet, og undersøgelser viser, at med et udlandsophold i bagagen, kommer man foran i køen til de bedste jobs.

På kandidatuddannelsen er der rigtig gode muligheder for at komme i virksomhedspraktik, ligesom der er muligheder for at tage et semester på et andet universitet – både herhjemme og i udlandet. Vi står parat til at hjælpe dig, så du finder det bedst mulige sted for dig og din uddannelse. Aalborg Universitet samarbejder med en række universiteter rundt omkring i hele verden, og vi har særdeles gode kontakter til erhvervslivet, både hvad angår studenterprojekter og praktik. Vores studerende tager på udlandsophold i lande som USA, Australien, Spanien, Italien, Tyskland, England, Sverige eller Frankrig. Som tidligere nævnt er virksomhedspraktik en integreret del af uddannelsen til diplomingeniør. Du kan vælge at komme i virksomhedspraktik i Danmark eller i udlandet.

Læs mere om praktik- og udlandsophold

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold