AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Organisatorisk læring

Studiets vejleder

 

Studenterstudievejledningen

Vi har to erfarne studerende, der kan vejlede dig om Organisatorisk Læring. Du kan bl.a. spørge om dagligdagen på studiet, arbejdsbelastningen og om den særlige projektarbejdsform, som anvendes på Aalborg Universitet. Du kan få vejledning om valgfag, udlandsophold, praktikophold og om kandidat- og jobmuligheder.

 

Studerende for en dag - åbner til februar

Kom og vær med i undervisningen. Mærk hvordan det er at være studerende på Organisatorisk Læring. Mød de studerende og få svar på dine spørgsmål. Du kan være med fra 4. februar. Tag kontakt med vores vejledere - se nedenfor. 

Skriv eller ring til os

PERSONLIG HENVENDELSE

TID: Lige uger; tirsdag 10-12, ulige uger; tirsdag 12-14 (Ring - skriv eller mød op!)
STED: Studievejleder-lokalet, lokale 2.124, Krogstræde 3, 9220 Aalborg Ø.

 

Majken Jeppesen

 

Jeg hedder Majken og er 24 år. Jeg studerer på 4. semester i foråret 2018 og er tilflytter fra midtjylland. 

hvorfor søgte jeg ind?

Jeg søgte ind på Organisatorisk Læring, da jeg brænder for læring, udvikling, optimering og ledelse. Jeg har igennem mit frivillige arbejde prøvet kræfter med disse emner, samt rekruttering og kommunikation og vidste derfor at dette var vejen for mig. Ligeledes er jeg nysgerrig på hvordan virksomheder og organisationer, kan strukturere sig, samt hvad der kan være af fordele og ulemper ved dette. 

Mine fremtidsmuligheder med Organisatorisk Læring er enten direkte i job, eller at læse en kandidat og dermed specialisere mig inden for et af de felter, som jeg brænder for. Om det derefter ender med, at jeg bliver udviklingskonsulent, konsulent i en frivillig organisation eller kommunikationsmedarbejder, må tiden vise. 

keywords

Organisatorisk Læring inderholder for mig forandring, udviklingsprocesser, struktur, læring og optimering.  

 

Markus Stinger Olesen

Mit navn er Markus, jeg er 22 år og læser på 2. semester i foråret 2018. Jeg kommer oprindelig fra Kolding, men er flyttet til Aalborg for at studere Organisatorisk Læring.

Hvorfor Organisatorisk Læring?

Jeg har altid ønsket at arbejde med mennesker. Organisatorisk Læring giver mig muligheden for at arbejde med kommunikation, ledelse og udvikling i både organisatoriske og menneskelige sammenhænge, hvilket giver mig kompetencer på flere forskellige niveauer.

Jeg har erfaringer med rekruttering og ledelse fra tidligere arbejde i foreningslivet. Disse erfaringer har givet mig nysgerrighed og motivation til at udvikle mine kompetencer inden for dette område. Jeg brænder for at gøre en forskel, og jeg føler, at organisatorisk læring sætter mig i en position, hvor jeg virkelig kan gøre en forskel på en arbejdsplads. Hvad fremtiden bringer, ved jeg ikke endnu, men efter min BA vil jeg bygge oven på med en kandidatuddannelse.

Kontakt studiet

Vejledning om uddannelsens faglige indhold

KONTAKT TIL STUDIESEKRETÆRErNe
 

Studiesektretær for 1. årgang

 • Dorte Holmgaard Jensen
  Kroghstræde 3, lokale 3.234
  9220 Aalborg Ø
  Telefon 9940 8448
  dhj@learning.aau.dk


Studiesekretær for 2. og 3. årgang

 • Karina Nørnberg Bærskog 
  Kroghstræde 3, lokale 3.223
  9220 Aalborg Ø
  Telefon 9940 9966
  knb@learning.aau.dk

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi

Generel studievejledning om AAU's uddannelser

Generel studievejledning om AAU's uddannelser


AAU StudievejledningHer finder du masser af information om blandt andet optagelse, ansøgningsprocedure, valg undervejs, orlov og udmeldelse.

Du er også altid velkommen til at e-maile eller ringe til AAU Studievejledning hvis du har spørgsmål, eller har brug for en snak.

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Åbningstider for telefonsamtaler: Mandag-fredag kl. 12.00-15.00

Vi har udvidet åbningstid (10-15) i følgende perioder i 2018:
Den 21. februar – 15. marts
Den 13. juni – 5. juli
Den 30. juli – 10. august.

personligt møde:

Vi kan besvare langt de fleste spørgsmål telefonisk, men du har også mulighed for at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.