AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Organisatorisk læring

Studiets vejledere

Studenterstudievejledningen

Vores erfarne studenterstudievejledere, Markus og Emilie, kan vejlede dig om Organisatorisk Læring. Du kan bl.a. spørge om dagligdagen på studiet, arbejdsbelastningen og om den særlige projektarbejdsform, som anvendes på Aalborg Universitet. Du kan få vejledning om valgfag, udlandsophold, praktikophold og om kandidat- og jobmuligheder.

Studerende for en dag

Kom og vær med i undervisningen. Mærk hvordan det er at være studerende på Organisatorisk Læring. Mød de studerende og få svar på dine spørgsmål. Tag kontakt med vores vejledere - se nedenfor. 

Skriv eller ring til os

PERSONLIG HENVENDELSE

TID: Hver onsdag kl. 10-12. (Skriv gerne mail i forvejen - eller du møder bare op!)
STED: Studievejleder-lokalet, lokale 3.123, Krogstræde 3, 9220 Aalborg Ø.

 

Emilie Dürr Rasmussen


Mit navn er Emilie. . Jeg kommer fra en lille by udenfor Viborg og bor nu i Aalborg. Jeg har altid brændt for at gøre en forskel, og her er optimering og arbejdsmiljø især vigtigt for mig. Efter at have stiftet bekendtskab med forskellige organisationer gennem tidligere arbejde, er min motivation for at kunne hjælpe til forbedring kun blevet større.

Uddannelsen giver mig en bred viden og værktøjer til at kunne vejlede enhver privat eller offentlig organisation bedst muligt, med henblik på organisatorisk læring, hvilket giver mig en mulighed for at kunne gøre en forskel.


Når jeg er færdig med min bacheloruddannelse, har jeg planer om at bygge oven på med en kandidatuddannelse, for at specialisere mig og tilegne mig yderligere viden.

Kontakt studiet

Vejledning om uddannelsens faglige indhold

KONTAKT TIL STUDIESEKRETÆREn

 • Karina Nørnberg Bærskog 
  Kroghstræde 3, lokale 3.250
  9220 Aalborg Ø
  Telefon 9940 9966
  karinanb@hum.aau.dk

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi

AAU Studievejledning: Studie- og trivselsvejledning

AAU Studievejledning 2019-2020
AAU Studievejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet optagelse, ansøgningsprocedure, valg undervejs i studiet, studietvivl, orlov og udmeldelse.

Du er altid velkommen til at e-maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben alle hverdage kl. 12:00 til 14:00.

I følgende perioder har vi udvidet åbent på telefonen mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 og fredag kl. 12.00-14.00:

 • 22. juni - 3. juli
 • 28. juli - 31. juli

personligt møde:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du er også velkommen til at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid.

Book en samtale

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.