Forskning
Samarbejde

Organisatorisk læring

Studiets vejledere

Studenterstudievejledningen

Vores erfarne studenterstudievejledere, Emilie og Nicoline, kan vejlede dig om Organisatorisk Læring. Du kan bl.a. spørge om dagligdagen på studiet, arbejdsbelastningen og om den særlige projektarbejdsform, som anvendes på Aalborg Universitet. Du kan få vejledning om valgfag, udlandsophold, praktikophold og om kandidat- og jobmuligheder.

Studerende for en dag

Kom og vær med i undervisningen. Mærk hvordan det er at være studerende på Organisatorisk Læring. Mød de studerende og få svar på dine spørgsmål. Tag kontakt med vores vejledere - se nedenfor. 

Skriv eller ring til os

PERSONLIG HENVENDELSE

TID: Hver mandag kl. 10-12. (Skriv gerne en mail i forvejen – eller stik hovedet ind forbi!)
STED: Studievejleder-lokalet, lokale 3.123, Krogstræde 3, 9220 Aalborg Ø.

 

Emilie Dürr Rasmussen

Mit navn er Emilie. Jeg kommer fra en lille by udenfor Viborg og bor nu i Aalborg. Jeg har altid brændt for at gøre en forskel, og her er optimering og arbejdsmiljø især vigtigt for mig. Efter at have stiftet bekendtskab med forskellige organisationer gennem tidligere arbejde, er min motivation for at kunne hjælpe til forbedring kun blevet større.

Uddannelsen giver mig en bred viden og værktøjer til at kunne vejlede enhver privat eller offentlig organisation bedst muligt, med henblik på organisatorisk læring, hvilket giver mig en mulighed for at kunne gøre en forskel.

Når jeg er færdig med min bacheloruddannelse, har jeg planer om at bygge oven på med en kandidatuddannelse, for at specialisere mig og tilegne mig yderligere viden.

 

Nicoline Erslev

Jeg hedder Nicoline, og flyttede ved studiestart i september 2019 fra Viborg til Aalborg. Jeg startede på Bachelor i Organisatorisk Læring, da tidligere erfaringer i organisationer har vakt en interesse hos mig for krydsfeltet mellem de enkelte individers egen læring og organisationers udvikling i en større sammenhæng.
Igennem undervisning og projektarbejde på uddannelsen er min interesse for forandringsprocesser og læring, på såvel individ- som organisationsniveau, kun blevet større.

Den problem- og projektorienterede tilgang på uddannelsen giver mig mulighed for løbende at udvikle mig fagligt tæt op ad praksis. Når jeg er færdig med min bacheloruddannelse, har jeg planer om at styrke mine kompetencer og viden yderligere i en organisation - hvorefter jeg ønsker at fordybe mig i en kandidatuddannelse.

Kontakt studiet

Vejledning om uddannelsens faglige indhold

Anja overgaard

Anja Overgaard Thomassen, lektor
Telefon 2242 0282
aot@hum.aau.dk

lone kroghh

Lone Krogh, lektor
Telefon 9940 8007
lkr@hum.aau.dk
 

KONTAKT TIL Studiesekretæren

karina nørnberg

Karina Nørnberg Bærskog 
Kroghstræde 3, lokale 3.250
9220 Aalborg Ø
Telefon 9940 9966
karinanb@hum.aau.dk

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får viden om events, studievejledning og livet som studerende fra Aalborg Universitet sendt til din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

AAU Studie- og trivselsvejledning


AAU Studie- og trivselsvejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet valg undervejs i studiet, studietvivl, studieteknik, trivsel, orlov og udmeldelse.

Du er altid velkommen til at e-maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben mandag og tirsdag samt torsdag og fredag fra kl. 12:00 til 14:00.

personligt møde:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du er også velkommen til at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere, eller du kan booke en video- eller telefonsamtale, hvor vi ringer dig op. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid. Der er også særlige forholdsregler for at forebygge spredning af coronavirus, som vi sender til dig på e-mail, når du booker en fysisk samtale hos os. Du må ikke komme hos os uden aftale - vi håber på din forståelse.

Book en samtale

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.