Forskning
Samarbejde

Økonomi

Udlandsophold

Der er indbygget en mulighed for et halvt års udlandsophold eller et projektorienteret studieforløb i en virksomhed eller organisation på kandidatuddannelsens 3. semester.


Læs om praktik og udlandsophold på kandidatuddannelsen i Økonomi

Praktik og udlandsophold


På bacheloruddannelsen i Økonomi har du mulighed for at indbygge et praktik- og udlandsophold, så du opnår en særlig faglig kompetence og profilering.

På kandidatuddannelsen i Økonomi (oecon) er der på 3. semester indbygget mulighed for et halvt års udlandsophold ved et udenlandsk universitet eller et projektorienteret studieforløb i en virksomhed eller organisation.

En lang række studerende har valgt at følge et etårigt Master-program på et udenlandsk universitet, fortrinsvis i England, hvorefter de er vendt tilbage for at skrive speciale på kandidatuddannelsen i Økonomi. På den måde får de studerende ved brug af et halvt år ekstra på studierne både en udenlandsk Master og en dansk kandidatgrad. Desuden er erfaringerne med sådanne udenlandsophold meget positive.

Et halvt års projektorienteret studieforløb i en organisation eller virksomhed giver dig kompetence til selvstændigt at kunne identificere, analysere og udarbejde løsninger i forhold til en praksisrelateret problemstilling.

Læs mere om kandidatuddannelsen i Økonomi.

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold