Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Medialogi

Studiets vejledere

Hvis du har spørgsmål om bacheloruddannelsen i Medialogy på Aalborg Universitet, så er du velkommen til at kontakte vores studievejledere, som selv er studerende. De kan bl.a. vejlede om indholdet på uddannelsen, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer m.v.

Eftersom du kan læse Medialogy i både Aalborg og København, kan du også finde studievejledere for uddannelsen begge steder:
 

Aalborg

 

Alexandru Cristian Chiritescu
 

Daniel Kierkegaard Andersen
 

 

 

 

 

 

 

 

Marlene Geer Lomborg (Er i praktik i efteråret 2020)       


E-mail: mta-studievejl@create.aau.dk
Hvis du gerne vil tale i telefon med studievejlederne, er du velkommen til at sende dem en e-mail med dit nummer, og så vil du blive ringet op på et senere tidspunkt.

Rendsburggade 14, 2. sal, lokale 4.424
9000 Aalborg

Træffetider

Torsdage 11:00 - 12:00 OBS! Grundet Covid-19 er vi ikke tilstedet på kontoret d. 24. september og 1. oktober. Kontakt os på mail, så kan vi sætte et online møde op.
 

København       

Mikkel Gede Hansen


MARIA TIMIS

E-mail: mediatek-studvejlcph@create.aau.dk

Frederikskaj 12, lokale 12, 1. Vejledningscenteret
2450 København SV

Træffetider

I studieperioderne er kontoret åbent på mandage kl. 9.00 til 10.00.

Studievejlederne vil være at træffe på kontoret i ovennævnte tidsrum. Det kan dog være en fordel at have aftalt et møde, så ventetiden kan minimeres. En del spørgsmål kan også klares via e-mail, som bliver tjekket alle hverdage.

Hvis du gerne vil tale i telefon med studievejlederne, er du velkommen til at sende dem en e-mail med dit nummer, og så vil du blive ringet op på et senere tidspunkt.

Kontakt studiet

Hvis du har spørgsmål vedr. 1. og 2. semester på bacheloruddannelsen i Medialogy, er du meget velkommen til at kontakte din studiesekretær. Du kan finde navn og kontaktinformationer på din studiesekretær her: Aalborg / København
 

Spørgsmål vedr. øvrige semestre, Aalborg

3. semester - 4. semester

Nicola Walker, nwal@create.aau.dk, 99 40 26 71

5.-6. semester

Inaam Camilla Ramløse, icr@create.aau.dk, 99 40 26 60
 

Spørgsmål vedr. øvrige semestre, København

3.-4. semester

Lisbeth Nykjær, lny@create.aau.dk, 99 40 24 70

5.-6. semester

Judi Poulsen, judi@create.aau.dk, 99 40 24 68

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi

AAU Studie- og trivselsvejledning


AAU Studie- og trivselsvejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet valg undervejs i studiet, studietvivl, studieteknik, trivsel, orlov og udmeldelse.

Du er altid velkommen til at e-maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben mandag og tirsdag samt torsdag og fredag fra kl. 12:00 til 14:00.

personligt møde:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du er også velkommen til at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere, eller du kan booke en video- eller telefonsamtale, hvor vi ringer dig op. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid. Der er også særlige forholdsregler for at forebygge spredning af coronavirus, som vi sender til dig på e-mail, når du booker en fysisk samtale hos os. Du må ikke komme hos os uden aftale - vi håber på din forståelse.

Book en samtale

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Generel studievejledning om AAU's uddannelser i København

Hvis du har mere generelle spørgsmål til optagelsen, eller hvordan det er at studere ved Aalborg Universitet København, er du velkommen til at kontakte Vejledningscenteret. Vi vejleder om:

  • Valg af uddannelse
  • Optagelse og adgangskrav
  • Ansøgningsprocedurer
  • Hvilke uddannelser kan kombineres
  • Orlov og barsel
  • Studietvivl
  • Udmeldelse fra studiet

Vejledningscenteret

Frederikskaj 12, stueetagen, lokale 0.62
2450 København SV
studievejledning@cph.aau.dk

Find træffetider her: www.aau.dk/uddannelser/studievejledning/generel-studievejledning/

Sådan behandler vi dine oplysninger

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.