Forskning
Samarbejde

Medialogi

Kandidatmuligheder

Kandidatmuligheder

Kandidat i Medialogy

Som bachelor i Medialogi fra Aalborg Universitet kan du enten vælge at begynde at arbejde eller at fortsætte på universitetet og tage den 2-årige kandidatuddannelse i Medialogy.

Andre kandidatmuligheder

Med en bachelor i Medialogi låser du dig ikke fast til et bestemt uddannelsesforløb.

Din bachelorgrad giver dig nemlig adgang og mulighed for at vælge en anden relevant kandidatuddannelse - enten på AAU eller på en anden uddannelsesinstitution. 

Medialogi-studerende er eksempelvis blevet optaget på uddannelser indenfor medieteknologi, ingeniørvidenskab og humaniora.

På Aalborg Universitet har du som bachelor i Medialogi desuden mulighed for at søge ind på følgende uddannelser:

Bemærk venligst at de ovenstående uddannelser er adgangsbegrænsede, og du er derfor ikke garanteret en studieplads med en bachelor i Medialogi.

Særlige studieforløb under bacheloruddannelsen

Kun for studerende på Aalborg Universitet, Campus Aalborg

Er du elitesportsudøver? – og vil du samtidig gerne uddanne dig?
Nordjysk elitesport er et tilbud til dig, som er elitesportsudøver, og som har et ønske om at tage en uddannelse samtidig med at du udøver din sport på højt niveau. Se Nordjysk elitesport for mere information.

 
 

Hvad er en kandidatuddannelse?

Hvad er en kandidatuddannelse?

En kandidatuddannelse er en toårig overbygning på en bacheloruddannelse, som du afslutter med et speciale. Efter bestået eksamen får du en kandidatgrad.

Optagelseskravet til en kandidatuddannelse er en færdiggjort bacheloruddannelse fra AAU eller et andet universitet. Til enkelte kandidatuddannelser har også bestemte professionsbachelorer adgang.
 

Se AAU's kandidatuddannelser