AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Medialogi

Interaktionsdesigner hos reklamebureau

Interaktionsdesigner hos reklamebureau

”Jeg søgte arbejde på et reklamebureau - ikke fordi jeg vidste særlig meget om reklamer - men fordi diversiteten af kundecases tiltalte mig. I dag leder jeg den digitale kommunikation hos Fedder & Okkels, hvor jeg fx udvikler hjemmesider, apps og spil til vores kampagner.

Medialogi har både givet mig en bred forståelse for digitale medier samt en teknisk baggrund, der til sammen gør det muligt for mig at tænke i kreative løsninger, som jeg selv kan implementere.

Alle mine opgaver tager udgangspunkt i et visuelt udtryk, hvor jeg bl.a. anvender 3D/2D visualiseringsmetoder til at kommunikere mine idéer. Dette kan fx være analoge skitser, der enten 3D-modelleres i fx SketchUp/Blender eller 2D-digitaliseres i et Adobe CC-program; Photoshop, Illustrator eller InDesign, men også til tider Premiere eller Animate. Derefter programmeres funktionaliteten, fx som en webløsning (html, css, php, JavaScript i fx Dreamweaver/NetBeans) eller som en app (c# i Unity).

Sammenspillet mellem det visuelle og det funktionelle skaber tilsammen et komplet og fungerende produkt, som kan sælges.  Den tekniske forståelse, som jeg har opnået via min uddannelse i Medialogy gør, at jeg er i stand til at varetage et job som interaktionsdesigner, hvilket bl.a. kræver gode programmeringsfærdigheder.”

Kasper Sahl, bachelor i Medialogy

Interaktionsdesigner hos Fedder+Okkels

Efter sin bachelorgrad i Medialogy valgte Kasper at læse videre på kandidatuddannelsen i Interaktive Digitale Medier, da han ønskede at bygge noget forretningsorienteret op sin uddannelse.