Forskning
Samarbejde

Medialogi

Thomas, Medialogistuderende

Thomas, Medialogistuderende

"Gennem projektarbejdet arbejder man med hele processen af at lave et produkt."

Da jeg var færdig på gymnasiet, var jeg meget i tvivl om, hvad jeg ville. Jeg vidste bare, at jeg gerne ville noget teknisk, men stadig arbejde tæt sammen med mennesker. Jeg faldt over medialogi ved et tilfælde inde på AAU's hjemmeside, og så at det opfyldte begge krav. Den måde at arbejde tæt sammen med både mennesker og teknologi definerer Medialogi for mig.

Medialogi er fedt, fordi man lærer mange forskellige færdigheder, og kan vælge at fokusere på det, man er mest interesseret i. Jeg lærte først, hvad jeg ville lave professionelt sent i min bachelor. Jeg indså at jeg gerne ville lave konsulent arbejde, siden jeg elsker at arbejde tæt sammen med mennesker og udvikle idéer sammen med brugere. Medialogi har givet mig værktøjerne til at gøre netop dette, da jeg har arbejdet sammen med og designet til mange forskellige slags brugere igennem mit projektarbejde. Gennem projektarbejdet arbejder man med hele processen af at lave et produkt lige fra problem afgrænsning til design til implementering og evaluering. Denne praktiske tilgang har gjort mig parat til arbejdsmarkedet med meget hands-on erfaring.

Jeg har valgt at fortsætte på kandidaten. Jeg har haft mange fede muligheder for at arbejde sammen med spændende firmaer, blandt andet et praktikophold ved Bang & Olufsen, et semesterprojekt lavet i samarbejde med Grundfos, og min kandidatafhandling som er lavet i samarbejde med Logimatic. Jeg er også allerede under min master blevet tilbudt mit drømmejob som it-konsulent, efter jeg er færdiguddannet.

Thomas Gustafsen, Medialogistuderende (2021)