AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Maskin og Produktion

Tidligere studerende fortæller

Tidligere studerende fortæller

Jón Haraldsson, tidligere studerende på Maskin og Produktion, fortæller om uddannelsen

"Uddannelsen har været med til at udvikle mit netværk, da vi altid samarbejder med virksomheder"

"Jeg blev færdigudannet som maskinmester på Island, før jeg startede på AAU. Derefter arbejdede jeg i nogle år som maskinmester, før jeg flyttede til Aalborg. Her startede jeg på Adgangskursus, der på det tidspunkt var nødvendigt for at blive optaget på studiet på AAU. Da mine interesser var inden for maskiner og produktion, men også at udvikle mine ledelseskompetencer var den uddannelse, som jeg valgte, den mest oplagte for mig.

På min kandidatuddannelse, der omhandler produktionssystemer, bygger jeg videre på den tekniske baggrund og erfaring, som jeg tidligere har fået igennem min maskinmesteruddannelse.

Jeg valgte Aalborg Universitet delvis pga. undervisningsformen, dvs. det projektorienterede gruppearbejde som universitetet tilbyder. Grunden til dette var, at når man sidder sammen med 5 til 7 andre studerende gennem et helt semester og deltager i diskussioner om forskellige problemstillinger, vil det være med til at øge mine projektkompetencer endnu mere, desuden vil det give mig megen værdifuld erfaring i projektledelse og samarbejde.

Uddannelsen har også været med til at udvikle mit netværk, da vi altid samarbejder med virksomheder og behandler en aktuel problemstilling hos dem. Lige nu arbejder jeg på et projekt for en større international virksomhed, som handler om at optimere virksomhedens kvalitetssystem. Projektet giver mig mulighed for at arbejde i dybden med et bestemt emne og dermed udvikle mine kompetencer inden for netop dette område."

Jón Haraldsson, tidligere studerende på Maskin og Produktion.